Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: hijerarhija
Dizajn Zona > Opšte informacije > Predlozi i pitanja
Bankar
mene me zanima da vi mene kazete kako se klasifikuju ''zaposleni'' (modovi, admini...) na ovom, ili bilo kom drugom, uostalom, forumu. sta oni konkretno rade, kako napreduju u sluzbi i sl. to mene jutros zanima:) ne mora esej, cisto u kratkim crtama.

hvala:)
Gremlin
Pa u principu, imaju solidne plate i flexibilno radno vijeme. Sve se radi od kuće, a ponekad u jednoj fancy kancelariji na ušću, mislim da je 14 sprat. Apple računari su obavezni i iPhone takođe. Nije baš lako zaposliti se na dobrom forumu, al se isplati jer ispadneš baja u društvu i možeš da banuješ i hejtuješ do mile volje...

smile.gif
Bankar
smile.gif
no, really. kapiram da je sve dobrovoljno, ne trazim posao u forumskom sektoru. samo me zanima kako funkcionise.
NPA
Gremlina za buduceg upravnika zatvora na DZ laugh.gif laugh.gif
smile.gif
joes021
Svasta....
Trunks
Evo ti lista urednika, supermoderatora itd. ako te to zanima. Ovo ostalo za ovlašćenja... nemam baš vremena da sad objašnjavam, verovatno piše na wikipediji ili negde, isti je princip na svim forumima.
Bankar
hvala:)
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.