Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: [RAD] Dark room
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
WhiteMan
Evo nesto sto sam juce raduckao biggrin.gif Projekat je bio za moju licnu satisfakciju, nista posebno, malo sam se igrao.. Modeling, texturing, rendering modo 401 + dosta photoshopa.. Render time oko 1h.
Btw, primetio sam je na nekim monitorima render isuvise taman.. unsure.gif
mlst
Svidja mi se atmosfera ... Ali ... Zidovi mi se ne svidjaju , i izgleda da na spratu curi voda imash malo vlage u gornjem desnom ... Inache ovo "napolje" me podseca na neku high prison zatvorsku celiju Love it !
WhiteMan
CITAT (mlst @ Sep 13 2009, 10:45) *
Svidja mi se atmosfera ... Ali ... Zidovi mi se ne svidjaju , i izgleda da na spratu curi voda imash malo vlage u gornjem desnom ... Inache ovo "napolje" me podseca na neku high prison zatvorsku celiju Love it !

Hvala biggrin.gif
Inace, texturu plafona sam sam radio sam, tako da sam i ciljao na tako nesto wink.gif
sh_
Svidja mi se.

Meni su svi radovi koje gledam na laptopu previse svetli, na desktopu previse tamni smile.gif

Mozes li da okcis teksturu parketa? diff+bump+spec ako imas...

Pozdrav!
Djordje
ericmilos
Izgleda totalno neobicno i nema sta render je dobar... mada i zbunjujuce jer tekstura drveta koja je na zidu vuce na parket... mozda nju malo da povecas da dobijes odnos velicine parketa i zidne letve... Takodje si je onako bas lepo sredi u sopu... tako da ima finu dubinu...

pozzz
:HGT:
Zanimljiv rend wink.gif jedino mi se ne dopada ljubicasta koza na stolici... i mozda je malo previse tamno, obzirom na svetlo spolja wink.gif

ja ga malo cacnuo biggrin.gif

dzon
Dobar dobar,stakla su super ispala!Jedino ovaj blur kontam da je previshe..
SreckoM
^^ Da cak i za mene smile.gif
yokozuna
Dobro je.
Mozda malo smanjiti blur, al to je vec stvar umetnickog trenutka smile.gif .
Treba bi mozda i malo promenuti mapiranje na zidu levo od vrata, ovom sto ide prema kameri, jel vidis da ti je podela plocica tacno po .
zarkos
Mene je cela kompozicija "povukla" na malo mracniju Black&White atmosferu. Ovako nekako. smile.gif

Kliknite za pregled priloga

Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.