CITAT (misha1 @ Aug 14 2009, 11:56)

he he

nisu... ali mislim da su likovi skapirali sta rade.
kada bolje razmislim ovo je super fora:
odes kod klijenta i izvadis 10 evermousn dividija i trazis da tip izabere scenu i onda je to odmah ispred njega izmasakriras i dodas miljeje i piksle... izbrises gong i kinesku sliku i kliknes render i...

Ikreno, nisam ponosan na resenje, jer vise volim da se cimam sam oko detalja i trazim resenja, medjutim kada pocnes ovim da se bavis za pare, znaci za zivot, potezi ovakve vrste nekako dodju po default/u po principu, snadji se kako umes i znas, jer opet znas da ima jos par firmi koje potenc. mogu da ti uzmu posao, znaci brzina je vestina, a naravno i sam nastup. Lik je voleo moj pristup projektu, i verujem da mu je trebalo samo malo da napravi odluku.. Nema on tu sada 3 dana da mu ja radim neki sketch, vec nesto konkretno te vrste, znaci> znadji se i uzmi pare.
Tu se dele stvari na svoje puteve, ono sto volis i ono sto moras. Ja volim da modelujem, to pre svega pa onda ostalo. Ne volim da se cimam toliko sa osvetljenjem, ali radi se. Kada je nesto za svoju dusu radjeno, onda imas vreme i raspolozenje, inicijativu, kreativnost. Kada radis za pare, za klienta, njemu je sve u ciframa, i end result. tada moras da radis kako ti je receno i mozda ako imas sanse da se poslusa i tvoje misljenje.. ali ne tako cesto.
Znaci losa ili ne losa ideja.. snasao sam se i tako idemo dalje...
Pozz