Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Windows 7 RTM
Dizajn Zona > DZ diskusije > Softver
IRdesign
Otvorio sam ovu temu iz razloga da bi malo popricali o novom operativnom sistemu.
Ja na jednoj masini imam instaliran Windows 7 RTM x64
Procesor: Intel LGA Core2Duo E8500 3.16 GHz
Memorija: 8gb

Mogu vam reci da radi dosta brze od Viste, trosi manje resursa.Svi programi koje sam koristio na Visti, rade i ovde besprekorno.
(Adobe CS4 paket, 3DS Max 2009/2010 x64, Office 2007...).Primetio sam da je dosta stabilan.Do sada nisam imao problema,osim sa grafickom karticom.Jedva sam instalirao drajvere, ali sada je sve ok.
Od zastite, koristim Kaspersky Internet Security 2010.Messenger i Skype rade sasavim normalno.
Windows Mail nije deo ovog operativnog sistema, ali Windows Live Mail je odlicna zamena.
Eto, napisao sam nesto ukratko, pa bi voleo da cujem i ostale koji su instalirali Win 7
PhotoshopCS3

1. Nema potrebe da se razglaba sada o tvojoj temi, jer RTM verzija je testna verzija, koja najcesce sadrzi neke greske, koje ce se ispraviti u finalnoj verziji.
2. RTM verziju moze imati samo odredzeni krug pretplatnika za win7, a vjerovatno to ti nisi, i ti koristis RTM verziju krekovanu, a mi znamo da to donosi mnogo bagova, zato ovu temu postavi 22.oktobra kada kupis finalnu i orginalnu verziju smile.gif
-=: soNic :=-
Zashto da se ne razglaba?

Evo ja koristim na 2 mashine potpuno legalan Windows 7 RELEASE CANDIDATE koji je mogao da se skine sa majkrosoft sajta i traje negde do marta sledece godine.. (koji se u medjuvremenu legalno updateovao)

na obe masine sam stavio 64-bitnu verziju i po broju bagova koje sam do sad primetio, manje ih ima nego Vista sa servis packom 2 smile.gif

druga masina mi je takodje i media centar na kojoj picim i igrice, gledam tv i obilno koristim multimediu

vec release candidate koji ja imam je ihajhaj bolji od viste, finalna verzija moze biti samo bolja.

Nikakavih problema do sad nisam imao, thumbs up za Microsfot, po meni definitivno najbolji windows do sad.
xanadu
CITAT
jer RTM verzija je testna verzija koja najcesce sadrzi neke greske

Otkad je to RTM (Release To Manufacturing) "testna" verzija? Poslednja legalna verzija dostupna za testiranje je RC (Release Candidate). BTW, koja to verzija ne sadrži greške? Tom logikom ni jedna verzija ni jednog MS OS-a nije bila finalna jer u suprotnom ne bi postojali Service Pack-ovi...

Da se vratimo na temu... Koristim Windows od verzije 3.11 i ovo je prvi put da sam zaista zadovoljan sistemom. Instalirao sam x64 verziju i sve radi besprekorno. Definitivno ne mogu da se setim ni jednog pravog problema a koristim ga od februarske Beta verzije. Preporuka svima koji imaju novije mašine, za razliku od postavljača teme sve i jedan drajver sam instalirao bez problema...
IRdesign
Otkud tebi da ja koristim krekovanu verziju blink.gif

Kao sto rece xanadu, veoooma sam zadovoljan ovim sistemom.
Trenutno ga testiram na par masina koje imaju razlicitu svrhu i sve radi odlicno.
Da cujemo jos korisnika...
kobayashi
Da li je i dalje Explorer.exe isti i za shell i za file browser?
Kod 9x je bilo bolje sto su razdvojeni, ovako ako se desava da browser pukne zbog nekog kodeka (ako se otvori folder sa videom) ili zbog neke druge greske (DEP), onda puknu i restartuju se i browser i shell, umesto samo jednog od njih.
Che che
CITAT (PhotoshopCS3 @ Aug 1 2009, 09:23) *
2. RTM verziju moze imati samo odredzeni krug pretplatnika za win7, a vjerovatno to ti nisi, i ti koristis RTM verziju krekovanu, a mi znamo da to donosi mnogo bagova, zato ovu temu postavi 22.oktobra kada kupis finalnu i orginalnu verziju smile.gif

Ma daaa... Oce to tako... Koji VI to "znate"??
Ne znam ko si ali mislim da se ne razumesh u opshte u reverse engineering.. odnosno "krekovanje"...
Krekovana verzija programa nije izmenjena i bagovita. Samo je skinut deo programa koji proverava licencu ili sl. Ni to nije menjano cak nego se samo "zaobidje". Najceshce nema potrebe da neko ko krekuje zalazi dublje u softver. Dovoljno je samo da nadje par linija koje su zaduzene za zashtitu i da ih zaobidje...
Izvini ali malo me nerviraju ljudi koji pricaju takve price kako su krekovani programi bagoviti jer to nema veze sa zivotom... To je cisto neznanje...
Isto i kad pricaju kako fleshovani telefoni nisu dobri.. osakaceni su i to sve.. I to je lupetanje do neba.. Licno sam svoj telefon fleshovao vishe puta i nishta tu nema loshe... radi bez ikakvih problema.. Fleshovao sam samo jer sam zeleo noviju verziju firmvera... Takodje sam istu stvar radio i sa svojim PSP-om.. I tad sam ubacivao izmenjeni firmver (homebrew) i mogu ti reci da je u nekim stvarima bolji od originalnog... Cak je sony to priznao pa su u sledecoj ver. firmvera i sami ubacili stvari koje su se pojavile u homebrew....
Tako da to shto si rekao nema nikakvog smislia...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.