Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Frankenstein
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
Stranice: 1, 2
TONĆO
Evo jedna brzinska skica tek toliko da malo odmorim misli smile.gif
Hope you like it smile.gif

A možda ovo nebi bilo loše završit kako treba.......jedan dan.
Vladimir3D
Svidja mi se model samo vidi malo sredi shadeing, malo sss ubaci i tih nekih radosti biggrin.gif
Riddick
Svaka tebi cast druze...bas umes wink.gif
galeb
Bas je tuzan. Odlican je!
bobi
Dobar je, al' što mu ne uneseš malko raznolikosti?
Da nisi pomenuo da je Frankenštajn, ne bih ni znao, jer taj šav posred čela nije dovoljan, imho.

Što mu ne ubaciš tuđe oko, pa jedno oko da ima kapak, drugo da nema, pa šavove po obrazima, zatim jedno uvo drugačije od drugog (i jedno da bude veće, a drugo manje), miks nekih različitih dlaka (i kose)...
A mogao bi da odeš i korak dalje u SF, pa da povrh svega toga dodaš neke metalne delove kako vire ispod kože, crveno oko kao u Terminatora, žice koje drže usta u nekom položaju... neka elektronika i td.
TONĆO
CITAT (bobi @ Jul 23 2009, 09:29) *
Dobar je, al' što mu ne uneseš malko raznolikosti?
Da nisi pomenuo da je Frankenštajn, ne bih ni znao, jer taj šav posred čela nije dovoljan, imho.

Što mu ne ubaciš tuđe oko, pa jedno oko da ima kapak, drugo da nema, pa šavove po obrazima, zatim jedno uvo drugačije od drugog (i jedno da bude veće, a drugo manje), miks nekih različitih dlaka (i kose)...
A mogao bi da odeš i korak dalje u SF, pa da povrh svega toga dodaš neke metalne delove kako vire ispod kože, crveno oko kao u Terminatora, žice koje drže usta u nekom položaju... neka elektronika i td.

Super prijedlog , ako ikad budem završavo ovaj model svakako cu se sjetit tvojih savjeta.
cybergirl
mi lajk it smile.gif
GOKSIMASTER
uh jel se meni cini ili ti ja do sad ni jedan komentar nisam ostavio.

E pa u tom slucaju sta da ti kazem sem Bruka wink.gif
creaton
odlican je frenki...wink.gif))
kao sto rece i bobi, sad mu ga daj po gedori . . . dakle, znam da je izasao iz ruke dok se pla kafa, ali sad mu razbucaj tu glavu....da se ne ponavljam....smile.gif)

u svakom slucaju kulj..smile.gif)
stalja
Nema shrafove na slepochnicama smile.gif
ForuMan
Ima facu kao da je napravio neko sra*e, a onda shvatio sta je uradio.....Frankenstein sa grizom savesti - sjajno. smile.gif
TONĆO
CITAT (stalja @ Jul 24 2009, 00:19) *
Nema shrafove na slepochnicama smile.gif

Šarafi mu dodju na vratu:) al kako je još WIP bit ce i šarafa.
Za sad evo još jedan korak napred:
TONĆO
urlator
kad za nekih par godina, tonco bude radio za blur, massive black ili nesto slicno, bice intersantno znati kako je sve pocelo :) frankenstein je muy bien :)
Mratchny
Uh! No comment...
srle_:)
e ..znas ta ....posalji radius oka i kada budes zadovoljan modelem .ztl pa da ga fino isprintamo i sredimo ha sta velis ..

malo i ja da se štelim, naravski sve gratis ...

zašto **??? oko radius... imam puno klikera al bez ikakvih shara ..nesto se nacrta n na vrh klikera i ko pravo oko vjeruj-....ima i naftasa
hhhihihihih

Rijetko fakat ima ovakvih radova ...ushtelio si se samo ih sada štancaj svako jutro zapocni uz kaficu..

Ovo je i za police ..oci malo da se odmaraju kako na ekranu tako i u dnevnom boravku

i salji ..

svaka cast smile.gif

TONĆO
CITAT (urlator @ Jul 24 2009, 12:57) *
kad za nekih par godina, tonco bude radio za blur, massive black ili nesto slicno, bice intersantno znati kako je sve pocelo smile.gif frankenstein je muy bien smile.gif

Usta ti se pozlatila smile.gif
Leon
Sve što radiš je sjajno, na nivou kog se ne bi postidela ni jedna gore pomenuta agencija u kojoj ćeš, nadam se, kad tad dobiti posao.
Što se tiče Frankensteina, osim toga što je odlično urađen, pomalo podseća na Klint Istvuda i Schwarzeneggera, pola pola, meni je to ok.
stalja
Jes' vala na vratu, my bad.

Super je ovo, chak ima i neki bolesni shmek biggrin.gif
SreckoM
Razvaljujes druze. Svaki rad je sve bolji i bolji.
bobi
Pored tih velikih kopči dodaj mu male žice u obliku: XXXXXXXXXXXXXXXX
Rembrant
Kidanje Tonco, shader za kozu je vrhunski, svaka cast.... smile.gif
Dimke
I od mene klap klap! Pravi si majstor!
DYNABLASTER
ju brate razbio si ga, ne smem da gledam kolko je strasan jbt 003.gif ohmy.gif
wbalog
Fenomenalno!
Aj priznaj da si "malo" sredio Obamu! tongue.gif
biggrin.gif

I obavezno ga završi...od glave do pete.

Pozz
aleksm
Одлично изведено, у којем програму си радио?
TONĆO
[quote name='wbalog' date='Jul 25 2009, 10:59' post='788887']
Fenomenalno!
Aj priznaj da si "malo" sredio Obamu! tongue.gif
biggrin.gif
Oba su modela rađena od istog base mesha koji sam uradio koa polaznu tačju za sve biste.
@aleksm radio sam Silo Zbrush i Maya.
bobi
Tonćo care, svaka čast za plug na Threedy forumu!!! smile.gif
Tri put ura! smile.gif

Ponosni smo na tebe! smile.gif
TONĆO
CITAT (bobi @ Aug 4 2009, 22:15) *
Tonćo care, svaka čast za plug na Threedy forumu!!! smile.gif
Tri put ura! smile.gif

Ponosni smo na tebe! smile.gif

Hvala Bobi druže, 10 tog ce u 3dtotal galeriji objavit i Obamu a s tim ide i exellecne award tako da je zadovoljstvo još vece smile.gif

RIPKID
bravo Tonco! cestitam! Okaci linkove ovde
Smislov Boris
e ovaj lici na obamu! wink.gif
salim se. fantastican karakter, fiziognomija ultra cool!
samo ga ako nije previse posla jos malo 'skrpi' tj. da izgleda malo od razlicitog hardwarea.
ericmilos
Ti si bre lud... lud bre... biggrin.gif Svaka cast...
TONĆO
TNX
na slici je finalna poza i izraz lica.
RIPKID
Podseca me malo na Tommy Lee Jones-a,ha
feedback
rad je super, ali to nije frankenstein.. frankenstein je doktor, a ovo moze biti samo njegovo cudoviste.

mislim da finalni render nije dobro kadriran jer se ne vidi "poklopac" po kojem je frankenstein's monster karakteristican.
TONĆO
CITAT (feedback @ Aug 6 2009, 09:56) *
rad je super, ali to nije frankenstein.. frankenstein je doktor, a ovo moze biti samo njegovo cudoviste.

mislim da finalni render nije dobro kadriran jer se ne vidi "poklopac" po kojem je frankenstein's monster karakteristican.

Ovo nije finalni render vec WIP u kojem je daj gornji dio nedovršen pa ga kropovao.

feedback
a ok, tek posle sam video da si napisao da je to finalna poza i izraz lica, a ne finalni render smile.gif
cybergirl
aaaaa kako je slaaadak wub.gif fenomenalan mu je izraz lica, tuzni monster- svi ga se plase a on je dobrica u stvari sad.gif
Genijalno! Bravo Tonco!
Abishai
Stvarno odlican rad!
Che che
Odlicno, stvarno... samo shto kadar ne valja.. malo gledaj ovde na zoni fotografske forume, oni ce ti najbolje reci... Smeta mi pre svega shto si odsekao glavu gore.. izgubio je personality shto bi fency ljudi rekli..
TONĆO
CITAT (Che che @ Aug 6 2009, 16:09) *
Odlicno, stvarno... samo shto kadar ne valja.. malo gledaj ovde na zoni fotografske forume, oni ce ti najbolje reci... Smeta mi pre svega shto si odsekao glavu gore.. Ni ne lici na frenkija sad...

TNx, citaj ranije sta sam napisao : "Ovo nije finalni render vec WIP u kojem je daj gornji dio nedovršen pa ga kropovao."
Che che
CITAT (TONĆO @ Aug 6 2009, 01:15) *
na slici je finalna poza i izraz lica.

Zbunio si me...
GOKSIMASTER
Naizgled glupo pitanje , jel imas tft ili crt.

Zasto pitam? kod mene na CRT-u je atmosfera do jaja dok na tftu nije nesto
TONĆO
CITAT (GOKSIMASTER @ Aug 6 2009, 16:58) *
Naizgled glupo pitanje , jel imas tft ili crt.

Zasto pitam? kod mene na CRT-u je atmosfera do jaja dok na tftu nije nesto

Imam tft malo jeftiniji. Uglavnom rendere cuvam u 16 bita pa ih dotjeram na malo boljem monitoru.
Na poslu imam imac po kontam da on malo manje laže.
Gamma je uglavnom najveci problem jer ona određuje taj srednji pojas u kojem se vecina slike i nalazi.
Odatle dolazi i atmosfera.
uglavnom crt bi trebao da prikazuje najvjernije.
GOKSIMASTER
u svakom slucaju moj je izgleda sranje , super izgleda
RIPKID
@ Tonco

Sta je sa onim spartancem?? Ja sam se radovao tom radu smile.gif
TONĆO
CITAT (RIPKID @ Aug 6 2009, 23:42) *
@ Tonco

Sta je sa onim spartancem?? Ja sam se radovao tom radu smile.gif

Sljedeci je na listi smile.gif
RIPKID
Ha,to mi reci
TONĆO
CITAT (chiller_serbia @ Aug 26 2009, 13:44) *

Ko bi reko.......hvala za ovaj link
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.