Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: moji 3d radovi
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
jaro3d
nadam se da vam se svida nisu svi radovi gotovi bit ce i boljih

http://img89.imageshack.us/img89/2953/felgefull.jpg[/IMG][/img]

I

http://img144.imageshack.us/img144/95/tegovi.jpg[/IMG][/img]
cybergirl
QL smile.gif Jedva cekam nove gotove radove smile.gif

(vise mi se svidjaju tegovi...vezbati mozemo svuda svakoga dana i sata nasamo ili u drustvu mame tate i brata smile.gif Ha! Cik ko se toga seca! wink.gif )
jaro3d
CITAT (cybergirl @ May 7 2009, 14:22) *
QL smile.gif Jedva cekam nove gotove radove smile.gif

(vise mi se svidjaju tegovi...vezbati mozemo svuda svakoga dana i sata nasamo ili u drustvu mame tate i brata smile.gif Ha! Cik ko se toga seca! wink.gif )

heehehehe
Archangel
Lep početak Jaro samo napred nemoj da se zaustavljaš. Tegovi su super ispali treba malkice poraditi na onom crvenom materijalu što se njih tice. Točkovi su takodje nice i jedini predlog za sad je da malko ispipuočis taj deoo sa strane guma gde piše jaro 3d ovako izgleda dosta zaravljeno. kod pravih guma postoji takva vrsta deformiteta zbog pritiska vazduha u njima. Cenim da Ćes materijale kasnije odraditi-za točkove.

p,s. Toplo ti preporučijem obillno korišcenje hrdi slika kod ovakvih rendera koje mozes da stavljas u environment ili reflection chanel a takodje mogu ti sluziti kao izvor dodatnog svetla za GI.
jaro3d
CITAT (Archangel @ May 7 2009, 15:07) *
Lep početak Jaro samo napred nemoj da se zaustavljaš. Tegovi su super ispali treba malkice poraditi na onom crvenom materijalu što se njih tice. Točkovi su takodje nice i jedini predlog za sad je da malko ispipuočis taj deoo sa strane guma gde piše jaro 3d ovako izgleda dosta zaravljeno. kod pravih guma postoji takva vrsta deformiteta zbog pritiska vazduha u njima. Cenim da Ćes materijale kasnije odraditi-za točkove.

p,s. Toplo ti preporučijem obillno korišcenje hrdi slika kod ovakvih rendera koje mozes da stavljas u environment ili reflection chanel a takodje mogu ti sluziti kao izvor dodatnog svetla za GI.

u zadnje vrijeme sam poceo da koristim hdri slike koristim je u sceni sa gumama upravo je doradujem malo vise detalja
dboxx
CITAT (cybergirl @ May 7 2009, 14:22) *

Ja se secam!

@Jaro3d

tegici su super.
Medjutim tockevi su mi previse... hm... kockasti. Nemas "trbuhe" sa strane a i u samoj sari (segment koji se ponavlja), ne bi skodila dodatna "podela" jer ovako mi vise lici na okrugle "gusenice" smile.gif
watson i ajkula
Tegovi su cool, a na točkovima može još da se radi smile.gif

@cybergirl, dboxx: joooj i ja se ovog sećam al sam bio mnogo mali... smile.gif Thanx za linak
hologram
nije lose

poz!
IRdesign
Nije lose,nije lose...pozzz
jaro3d
hvala vam svima kad zavrsim sistem i ponovo instaliram max doradit cu jos ove 2 slike i dodat jos jednu
jaro3d

e ovo je mala dorada. Mora se jos radit na njoj da dobije vise realan izgled
watson i ajkula
Eee mnogo bolje smile.gif Samo nastavi. Možda i da razmisliš o smislenosti postojanja diskova na nemontiranim felnama... wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.