Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: 123.rs - svet u slikama!
Dizajn Zona > Galerije > Interaktivni dizajn
boohoohooo
123.rs - svet u slikama! - Nedavno je postavljen novi sajt posvecen najboljim fotografima, ilustratorima, dizajnerima, dizajn studijima, najboljim reklamama!

Interesuje me kako se vama cini 123.rs? Da li je pregledan, jasan, sta bi jos tu dodali ili oduzeli?
Raz
Generalno je dosta pregledan (ili mi se samo svidja prvi post) ali fali mi header i neki <hr />.
Ima du jos ali da ne cepidlacim.
stain
hahaha 123rf, kakva bestidna exploatacija

http://yellowgreen.de/phpHyphenator - ovo ti treba

dalje CSS ima jedan divan property koji se zove line-height, naslovi postova se obichno stavljau da budu header, rounded corners imaju preveliki radijus, sve deluje nedovrsheno... mora da se do kraja sprovede ideja

btw imash li ti dozvolu da kachish one fotke na blog ?
vili
CITAT (stain @ Apr 23 2009, 12:07) *
... naslovi postova se obichno stavljau da budu header, ...

Mislis heading
irfankr
Ah, bila mi je ova pozadina odnekud poznata. Evo je ovde muzicki.net
graphofix
Irfan, a ass cim ti je ta pozadina slicna, posto ovako, ofrlje, pogledavsi prve strane ovih sajtova, cini mi se da nemaju nista zajednicko, sto se dizajna tica!!!??
buger
pozadina je sa sajta Eurosonga smile.gif
stain
CITAT (vili @ Apr 23 2009, 15:37) *
Mislis heading

hahahaha koji sam car laugh.gif , vrtelo mi se po glavi da napishem da je header uzasno prazan i nemashtovit pa otud mi izlete header
nadam se da je shvatio na shta sam mislio
Jutro
To je neki free background, vidjao sam ga skoro negde...
Sajt kapiram da nije zavrsen i za sad "ima potencijala"! smile.gif
Onaj js koji vuce stranu prema top mnogo nervira kad se koristi ctrl + klik... sto za ovakve sajtove je veliki minus!

Interesuje me sta je na serveru.
boohoohooo
pozadina jeste uzeta. to je neka free pozadina, kao sto vidite ovo je naravno samo pocetni deo sajta, heder ima samo ga jos nisam postavio, a da bice i meni smile.gif
pazovan
..heh, nestade zvezdana pozadina huh.gif

Pregleadno je - kao što su ti već rekli i deluje mi u redu sa crnom pozadinom.

Elem, dopada mi se sadržaj sajta tj. puno informacija na jednom mestu!!

p.s. komodo zmaj.
boohoohooo
hvala pazovan, ispravljeno smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.