Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: [RAD] End Helmet Tyranny
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
peekoot
konacno imamo priliku da podelimo nesto od nasih radova... u pitanju je demo koji smo radili za Image Metrics za GDC u San Francisku... demo je uradjen u fullHDu- animacija u glavnom Image Metrics studiju u Santa Monici, sve ustalo- u Novom Sadu smile.gif

http://www.endhelmettyranny.org/

credits:

design/model/teksture:

Vladimir Mastilovic- peekoot [lice]
Aleksandar Popov- ne seca se usera [lice, oklop]
Stanko Stupar- stankovigorro [vecina posla oko oklopa]
Vojislav Pavkov- chovasie [oklop]

rigging:

Vladimir Mastilovic
Nikola Visnjic [i MEL skripting]

animacija:

Christian Brierley [prvi shot]
Cesar Bravo [drugi shot]

shading/lighting:

Vojislav Pavkov

compositing:

Aleksandar Popov

rendering:

sheep nodes

software: Maya 2008, Zbrush 3.1, Photoshop cs4 i combustion 2008 + magic stuff smile.gif
greent
animacija lica je odlicna :-)
Abishai
Dobro izgleda smile.gif. Svaka cast.
3D_SFx
ODLICNO, Svaka cast !
yokozuna
Odlicno smile.gif
CeeGee
Svaka cast, nije se ni manje ocekivalo od vas
Dimke
Fantastično!!!!! Svaka Vam čast!
Fantasy
Uh... odlicno animirano lice, i fantastican shading... svaka cast wink.gif
Nesh82
Mjau, le prrrrrr.... sramota me da trazim wire tongue.gif izgleda fenomenalno smile.gif biggrin.gif
watson i ajkula
laugh.gif

Dobra fora. Ako se ne varam vi se bavite i rigingom lica u igricama...onda stvarno nema smisla da se u igricama likovima sakrivaju lica kacigama...kvare vam posao wink.gif

Veliki pozdrav za sugradjane. Nadam se da postoji mogućnost obilaska vašeg studija u NS? smile.gif
SuCuR
wooooooooooooow!! svaka cast!!
ericmilos
Bruka!!! Svaka cast....
galeb
Profi nema sta smile.gif
ceran
Svaka cast! Nema sta.
ceran
Ovo poruka je slucajno uletela, izvinjavam se biggrin.gif Nesto se ukucao internet pa duplirao.
Highlander
Pridružujem se grupnom divljenju animaciji. smile.gif
Svaka čast!
andrejav
UUUUUUUUUUUU!!!!!
Ovo je super momci. Ozbiljno je uradjeno i pritom je smesno. Jedino su oci problematicne, mislim da bi trebao bar jos dva puta da trepne.
peekoot
smile.gif hvala vam svima na pozitivnim reakcijama!

svesni smo da ima mesta poboljsanju- animacija tela bi mogla mnogo bolja, par facijalnih blendshapeova bi trebalo revizirati a, da andreja! oci jesu problematicne!! smile.gif u planu nam je da uradimo jos jedan pass na njemu kad vreme dozvoli!

watsone, tek smo se preselili u novi prostor i sve je u haosu.. cimni nas negde u maju pa cemo dogovoriti termin wink.gif

btw. doslo je do greske sa creditsima (a ja ne mogu da editujem svoj post iz nekog cudnog razloga)- nedostaje kategorija 'facial rigging' u kojoj su svi clanovi novosadskog tima ucestovali (osim mene koji sam gnjavio sa kritikama smile.gif

nadamo se da cemo postovati vise ovakvih demoa ubuduce! smile.gif
CortoM
5+ hoću joooš!!! rolleyes.gif
Kovač
Skidam kapu majstori, savrseno je.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.