e blago si ga vama. Ja sam bio na 4gb i taman sam mislio da utopim ovumoju negde i pazarim 8 kad ono ne lkezi vraze, crkla ploca. Dobro de, kupim novu, kad ona nije kompatibilna sa ovom mojom starom. I sad dam zadnju kintu za novih 4gb i opet na istom, a puko 200evritja. Bruka.
E pa necu ovu moju staru prodavati za dzabaka, tju je radije spalim u kotlarnici. Ionako sam ostao bez uglja, a zima se otegla.
Nego da ne off topicujem
Daj bre veve nemo' da preterivas. Ti bre ko oni rusi sto su krljali ko zna koliko milijona drveta. Extra e sve, ko i uvek. Sto se tice "task-a", imas ti fore jos, cim si uspeo i "print screen" da mu odradis

.
Ivy si doterao do svrsenstva. Pretpostavljam da jadan ni ne pokusava da raste tamo gde ti nisi zamislio da ode
Jedino sto bi moglo da se zameri, ali posto je CG taki kaki je, svemoguc, i ne mora. Nisam se dao zavarati ovim tvojim "poturanjem" dobrog rendera a tamo neke stvari fejkujes i prenebregnjavas. Kakav ti je bre ono zalazak sunca iza mlina, kad ti sunce bije otpozadi s'leva?
A ova stazica od ovih oblutaka, sto si se bre toliko namucio da je sklepavas kada ne vodi nigde? Dosla do stene i ende. Oces neko da se odavde samoubija? Ili im ovo dodje nesto kao wc?

Trebo si je produziti malo van kadra ispod donje ivice (kao ono fol ide negde). Znam ja da si ti hteo da prikazes konstrukciju ispod oblutaka, kako je super ispalo, i ti stubici... al ne dam se ja zavarati
Ma zezam se, rad je extra. Bas sad pokusavam da nadjem onu tvoju lovacku kucicu, da uporedim "veveoluciju", ali ne uspevam je nadjem.