Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Logo
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
Fermina Daza
Brief Summary

Logo needed for "Loop Silver", a new silver-based online jeweller, targeting 28-40 year old women with a fantastic sense of personal style. Logo should represent classic elegance with a hint of personal creativity.

Sta mislite? Kritike i vise nego dobrodosle.
webmaster1709
Strava su logoi,meni se najvise dopada poslednji...
Mikelian
definitivno treci...
zanimljiv koncept prstenja samo meni pomalo deluje monotono... mozda da probas nekoliko drugih boja na prstenju (krugovima) kako bi delovalo primamljivije i prepoznatljivije....
pozdrav
babbler mm
treci.
ognjanski
meni je i drugi gotivan. mada kapiram da ce klijent pre da se odluchi za trecu varijantu, koja je takodje ok.
mozda da se josh malo poigrash gradientom na grafichkom delu.. fali mu taj neki final touch da dobije epitet profesionalnog.
takodje mogao bi da razmislish o mikelian-ovom predlogu.. deluje malo monotono, istina.
bos
3
Fermina Daza
Hej, hvala svima na komentarima!

Ipak, klijent se nije odlucio ni za jedan od mojih prijedloga. smile.gif
jovbranko
Meni je 2. najbolji. 1. i 3. su preopterećeni detaljima za moj ukus.
E sad... Evo i još jedna ideja, možda pomalo banalna, ali s obzirom na ciljnu grupu, šta misliš da si ova 2 O orjentisao drugačije, tako da podsećaju na srce. Ovako kako sad stoje kao da svako vuče na svoju stranu. Kao da su protiv svoje volje zapetljana. smile.gif

Pozdrav.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.