Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Pariz 2009
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ulična i urbana fotografija
re_visible
Par slika, Pariz, sve 14.01., LX3, vecim delom direktne JPEG sa nesto obrade.

Nadam se da narusivanje CR nece biti sankcionisano od HCB obozavaoca.
RUMUN
Kul fotkice, naj mi je treca smile.gif
Bobbie
Meni druga i treca i donekle peta.

Pozdrav smile.gif
RamOne
Izgleda smo se mimoisli wink.gif
Kako si zadovoljan sa LX3?
re_visible
A Ajfel, o njemu niko n i reci, a tako sam se trudio da pronadjem neki novi ugao!? Valjda je to i problem... Ipak hvala! smile.gif

LX3 je odlicna masina, ali sa par mana naravno, posto ne postoji idealan fotoaparat. Zum (24-60mm) je definitivno kratak, primetio sam da bi meni vec 80mm dobro doslo, ali to mi nije najveci problem.

Veci problem je sum kod tamnijih slika. Ako se zezne ekspozicija, ni iz RAW ne moze da se izvuce vise od 0.33EV bez da se dobije i dosta suma, cak i kod ISO100. Mada opet, kod dobro "pogodjenih" fotki ili malo previse eksponiranih, ISO400 zna da izgleda odlicno.

Kontrole su dobro rasporedjene, nije problem menjati sve parametre i sa prstima u rukavici, sto je u Parizu bila tema. To je ono o cemu sam se brinuo, konkurencija ima cak i bolji raspored. Ali kada se zapamti sta je na kom dugmetu, mislim da nema razlike u brzini koriscenja.

Video je najbolji koji sam video ( wink.gif ) kod nekog kompakta do sada, prilicno sam zadovoljan.

Sve u svemu, opet aparat koji prevazilazi moje potrebe i talente. biggrin.gif
Grofica Pg
Meni se toranj najviše sviđa, dobra perspektiva. Ne sviđa mi se što su ostale crno-bijele, Pariz je grad svijetlosti,a cb fotke imaju neku tmurnu atmosferu.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.