venturecx
Dec 28 2008, 09:41
phenomenon
Dec 28 2008, 09:53
Prva mi se stvarno dopala i kadrom i obradom jedino sto mi na njoj nedostaje jeste puna refleksija drveta ali pretpostavljam da nisi mogao da to ucinis zbog vode. Ostale nisu ostavile neki utisak na mene ali zato prva jeste i zasluzuje 5.
Pozdrav
1. pa 3. i 4. (fali možda neko drvce) po meni.
Ali je 1. toliko dobra da druge nemaju nikakve šanse kada se nađu u nizu sa njom!
Predeo iz fantazije!
Meni izuzetno lepo!
Sa refleksijom drveta bilo bi savršenstvo.
Ono što bi meni još bilo zanimljivo je da se ukloni (fotošop) žbunje sa leve strane (na liniji horizonta) koje se nalazi relativno blizu. Ono mi na neki način skraćuje ovu beskonačnu dubinu prostora.
Dakle - izuzetno!
prva pa druga.
Jako prijatno!
Jedino bih, mozda, smanjila saturaciju zute na drugoj jer za ove zimske predele meni nekako vise idu pastelne boje....
Luka Ban
Dec 28 2008, 11:53
E, sad je vazno da pred sebe stavis prvu, i da je gledas i gledas... Pa da skontas zasto je ona najbolja od drugih, i da to imas u vidu kad pravis trece. ( Ne znam ni ja zasto, ali fotka je tvoja, pa ti razmisljaj.)
venturecx
Dec 28 2008, 13:01
CITAT (Luka Ban @ Dec 28 2008, 11:53)

E, sad je vazno da pred sebe stavis prvu, i da je gledas i gledas... Pa da skontas zasto je ona najbolja od drugih, i da to imas u vidu kad pravis trece. ( Ne znam ni ja zasto, ali fotka je tvoja, pa ti razmisljaj.)
tajson
Dec 28 2008, 13:09
Prva najbolja .
Grofica Pg
Dec 28 2008, 15:34
Prva i druga su mi najljepše, ali mi kod prve snijeg malo vuče na plavo,a kod druge mi je snijeg taman.
5 za seriju! Prva jeste najbolja, ali meni se i ostale sviđaju toliko da mogu stajati zajedno. Tu postoji onaj efekat izložbe gde jaka biva jača u društvu manje jakih, ali ih takođe i vuče u meri da podiže celokupni utisak. Ne bih tako lako odbacio i ove izlokane puteve. Kadriranje na svim mi se dopada.
Prva 5 druga 4 ostale dvije se ne uklapaju u seriju po mom misljenju
venturecx
Dec 29 2008, 12:44
Drustvo,hvala na komentarima.
smena 8
Dec 29 2008, 13:27
lepo, indurain
može biti da je druga i bolja od prve
obe vrlo atmosferične i "utiskoprenosive"
ostale, realno nisu baš ...
Odlicna serija, nema greske....nekako mi cetvrta najvise legla
ogcoach
Dec 29 2008, 17:46
Похвала за цијелу серију.
Meni je nekako prva najbolja. legla mi je i kompozicija pored te lepe atmosfere zalazećeg zimskog sunca.
Bobbie
Dec 30 2008, 03:55
Prva i poslednja najbolje pa onda 2, 4, 3.
Pozdrav
fina serija!
predložio bih ti samo mali redizajn potpisa pod hitno : )
doktor_igor
Mar 3 2009, 16:41
odlicne su..
svaka cast

mozda bi probao prvu malo drugacije da prekomponujem a trojka mi je nekako visak...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.