Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Kako azurirati sajt i okaciti PDF
Dizajn Zona > Tehnike > Client scripting
gutenberg
Nalazim se u civilnoj vojsci u stampariji u NS, i dobio sam zadatak da ubacim cenovnik i katalog proizvoda na vec postojeci sajt www.des.co.yu koji je okacen na neobee, treba da dobije login i password, ali je problem sto je sajt radjen pre dosta godina i nemamo pojma i kom programu i kako.......Ja jedino sto trba da uradim je da okacim PDF fajl od 1,2 mgb i eventualno promenim text, kako to da uradim najlakse i uz pomoc kog programa...
POMOC posto sam radio malo nesto u GOlive-u i o ostalo nemam pojma, ako moze uputsvo ili gde da se informisem
HVALA u naprd
stain
pa od programa ti treba notepad++ i verovatno neki web browser i neki programcic za ftp - npr filezilla

e sad ako ti ne znash u chemu je radjem , po html kodu mi ne lichi na neki CMS, vrlo moguce je da su samo statichke html strane...
ako je to u pitanju , lepo skini sa ftp stranu na koju treba da okachish link ka pdf-u, upishi link (hint
CODE
<a href="link/ka/pdf-fajlu.pdf">KOLIKO VAS DEREMO</a>
) i onda uploadujesh izmenjenu stranu nazad na server i uploaduejsh i taj pdf na potrebno mesto, da ne komplikujesh , samo uploaduj taj pdf u isti folder gde su ti html strane i u a tagu stavi "ime_fajla.pdf" i to ce ti reshiti posao...ili zovi starijeg kolegu da ti to uradi laugh.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.