Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Kodak Preps 5.3.2
Dizajn Zona > DZ diskusije > Softver
Mad Max
neko nabavio mozhda ovu verziju za pc? postoje raznorazna reshenja al nazhalost na kineskom. ako se neko snalazi s kineskim mozhda da baci pogled na http://www.cnprint.org/bbs/ wink.gif
saninpe
i mene bi jaaaaako zanimalo.. hajde.. ako je neko fakat probao neka se javi.. smile.gif
kobayashi
Pa izasao je i 5.3.3 koji ispravlja neke bagove, tj. nema nista novo, ali i za njega nema crack-a sad.gif

Jedna dobra firma ovde je kupila Dynastrip, mada za veoma slozene poslove i izbegavanje problema sa fontovima ipak je bolji Preps.

Sta mislite o ovom: http://www.imposition.com/web/
saninpe
Nema cracka iz razloga sto je program izuzetno skup... creckovan se prodaje po 1000 eura. rolleyes.gif Ja kada sam se raspitivao za licenciran preps bilo je oko 3000 eura. huh.gif

Sto se tice prepsa, preps koristim vise od 3 godine i odgovorno tvrdim da boljeg i stabilnijeg softwarea za imoziciju nema biggrin.gif ... ko radi u stampariji i kome je 70% posao impozicija... bez dileme preporucujem preps. Preps ima u sebi interni pdf converter sto znaci da kada uvezes pdf izadje kao pdf. Kod internog uvozenja pdf-a nema potrebe za pravljenjem ps fajla sto znatno smanjuje vrijeme pri izradi impzicije pogotovo kod velikih fajlova. Ima i mogucnost da se uvoze i tiff-ovi i eps-ovi stim da se mora printati u ps fajl.

sto se tice verzije 5.3 ako je neko zainteresovan neka salje PM, a kao neko ima crack za 5.3.2 ili 5.3.3 neka se javi smile.gif
gavran
CITAT (saninpe @ Jan 4 2009, 15:44) *
Nema cracka iz razloga sto je program izuzetno skup... creckovan se prodaje po 1000 eura. rolleyes.gif Ja kada sam se raspitivao za licenciran preps bilo je oko 3000 eura. huh.gif

Sto se tice prepsa, preps koristim vise od 3 godine i odgovorno tvrdim da boljeg i stabilnijeg softwarea za imoziciju nema biggrin.gif ... ko radi u stampariji i kome je 70% posao impozicija... bez dileme preporucujem preps. Preps ima u sebi interni pdf converter sto znaci da kada uvezes pdf izadje kao pdf. Kod internog uvozenja pdf-a nema potrebe za pravljenjem ps fajla sto znatno smanjuje vrijeme pri izradi impzicije pogotovo kod velikih fajlova. Ima i mogucnost da se uvoze i tiff-ovi i eps-ovi stim da se mora printati u ps fajl.

sto se tice verzije 5.3 ako je neko zainteresovan neka salje PM, a kao neko ima crack za 5.3.2 ili 5.3.3 neka se javi smile.gif

ja sam zainteresovan za preps 5.3 ako može ? :-)
andrejevic
Itekako da ima crack i jutros sam ga okacio ovde ali ga je neko brze bolje sklonio... mad.gif
henrik
Nije dozvoljeno kačiti pirateriju na Zoni.
andrejevic
CITAT (henrik @ Mar 10 2009, 15:52) *
Nije dozvoljeno kačiti pirateriju na Zoni.

OK nisam znao. Neka se javi na PM kome treba Preps 5.3... wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.