Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Problem
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
mim
Kada selektujem tacku u Rhino ne mogu da je pomeram na move
blink.gif
watson i ajkula
A to je tačka od polyline, krive, deo površine...?
mim
To je tachka od krive
watson i ajkula
Pa kada ukljucis "kontrol points on" trebalo bi kada odes na move(precica: m+enter) da mozes da pomeras tacku u viewportu. Proveri da ti objekat nije zakljucan (CTRL+L=lock), otkljucaj sa unlock+enter...
Ako nije to baci neki screenshot, ovako ne mogu prokljuviti u čemu je reč...

Pozd smile.gif
watson i ajkula
Kad vec pricamo o Rhino-u evo jedan mali OffTopic, nešto na čemu trenutno radim...
borisko
CITAT (watson i ajkula @ Sep 14 2008, 17:39) *
Kad vec pricamo o Rhino-u evo jedan mali OffTopic, nešto na čemu trenutno radim...

gomile tutoriala za car modeling u rhinu.. mozda ti bude od pomoci

http://powercorruptsdesign.blogspot.com/
watson i ajkula
Thanks Borisko, biće korisno smile.gif ...inače ovo je sve onako iz glave, za vežbu...
Evo dokle sam stigao biggrin.gif (Vray4Rhino)

Creator
Nije lose ovo smile.gif svaka cast
watson i ajkula
CITAT (marko vuckovic @ Sep 17 2008, 19:35) *
Nije lose ovo smile.gif svaka cast

Onda ne odustaješ od VRay4Rhino...? smile.gif
okmijun
CITAT (watson i ajkula @ Sep 14 2008, 19:53) *
Thanks Borisko, biće korisno smile.gif ...inače ovo je sve onako iz glave, za vežbu...
Evo dokle sam stigao biggrin.gif (Vray4Rhino)

Sve ti je super osim farova, kao da su nakalemljeni na ovu prednju masku, probaj sa nekim farovima iznad maske a ne ovako koso nagore /lici na besnog kineza/
Inace odlicno
Creator
CITAT (watson i ajkula @ Sep 17 2008, 20:30) *
Onda ne odustaješ od VRay4Rhino...? smile.gif

Ma necu da odustajem dok koliko toliko ne savladam ali moracu da se bacim i na Max
LudiDejo
Pošto ne postoji podforum za Rhino, a da ne otvaram novu temu...
Imam problem sa SUN opcijom u Rhino 4 SR4, Rhino RDK August 29th 2008.
Ne znam da li je Rhino pre imao SUN opciju, nikada mi nije trebala, ali sada sam hteo da probam novi RDK
Kada u sun opcijama uključim *on*, ništa se ne dešava.
Očekivao sam da mi Rhino ili ponudi pozicioniranje sunca kursorom, ili da ga sam postavi po zadatim parametrima.
Medjutim, ništa... Nije da ne ne mogu da živim bez Rhino rendera, ali zašto ga ne probati...
A glupi VRay nema opciju BACKGROUND IMAGE!
borisko
CITAT (LudiDejo @ Oct 20 2008, 09:25) *
Pošto ne postoji podforum za Rhino, a da ne otvaram novu temu...
Imam problem sa SUN opcijom u Rhino 4 SR4, Rhino RDK August 29th 2008.
Ne znam da li je Rhino pre imao SUN opciju, nikada mi nije trebala, ali sada sam hteo da probam novi RDK
Kada u sun opcijama uključim *on*, ništa se ne dešava.
Očekivao sam da mi Rhino ili ponudi pozicioniranje sunca kursorom, ili da ga sam postavi po zadatim parametrima.
Medjutim, ništa... Nije da ne ne mogu da živim bez Rhino rendera, ali zašto ga ne probati...
A glupi VRay nema opciju BACKGROUND IMAGE!

izvinjavamo se mimu na off off off topic smile.gif

mozes li detaljnije objasniti problem, mozda mogu da ti pomognem. sunlight radi lepo i sa rhino renderom (mada ne znam sta ce ti smile.gif ) i sa vray-om (ima svoja dodatna podesavanja sunca, neba, kao u vray za max)
ne znam kakav ti background image treba u vrayu ali i to ne znam kako ti ne radi.
Kreten2
Sta nema Vray4Rhino "Physical Sky" opciju kao i Maxwell?
SreckoM
Ma ima.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.