Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Wordpress upload
Dizajn Zona > Tehnike > Client scripting
ugac
Instalirao sam par plaginova uglavnom za organizaciju slika na wordpress-u. Kad god pokusham upload preko nekog od pluginova pojavljuje se ovakav ili slichan problem: The uploaded file could not be moved to /var/www/vhosts/xxxxxxxx.com/httpdocs/wp-content/slike.

Trebam li da kreiram neki folder po default name-u ili... ne znam shta da radim. Hehheee. Aj' pomozite ako ste dokoni. smile.gif

Hvala unapred.
syn
osnova al ajt da proverim, jel si chmod-ovao folder wp-content/ ili wp-content/slike ?
ugac
Ne, nisam. Niti znam kako se to radi.
Imash li utisak da mozhesh da mi objasnish? (alert: laik) biggrin.gif
ugac
Evo videh shta si mi reko. (samouk pa slabo ide terminologija)

Permissions je na 755, ili ti owner - reed, write and execute; group - reed and execute; public - reed and execute.

Ovo je sluchaj sa oba foldera (wp-content i wp-content/slike).
syn
permisije treba da su na 777 , to iz totalcomandera radish komandom: CHMOD 777 folder/ , ili desni klik pa propertis iz vecine drugih FTP klijenata (ja licno koristip IPSwitch Ftp) ... poz
ugac
Sad uspevam da downloadujem slike ali su "broken", tj. ne vide se u postu kasnije.
Imash li ideju shta ga kochi?

I josh neshto. Pre ovoga su se slike videle samo u operi, firefox ih nije prepoznavao.
blackshtef
CITAT (ugac @ Aug 8 2008, 12:10) *
Permissions je na 755, ili ti owner - reed, write and execute; group - reed and execute; public - reed and execute.
Malo offtopic, sorry. Nije reed, nego read wink.gif
syn
CITAT (ugac @ Aug 8 2008, 19:58) *
Sad uspevam da downloadujem slike ali su "broken", tj. ne vide se u postu kasnije.
Imash li ideju shta ga kochi?

I josh neshto. Pre ovoga su se slike videle samo u operi, firefox ih nije prepoznavao.

mislim da i dalje nisi lepo chmodovao , znachi wp-content i svi PODFOLDERI moraju imati taj access level ..

pozdrav
ugac
To bi bilo to Sniper. Hvala ti puno.
E da, imash pivo kad se sretnemo. wink.gif
ugac
Opert problem, ali nadam se poslednji.

Prateci tutorijal o promeni teme u folder wp-content (chini mi se) sam chmodovao sa -R 777 i ceo sajt vishe nije vidljiv.
Pitanje je: kako da sve vratim na staro? blink.gif
ugac
Problem reshen. To bi bilo sve... za sada. biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.