Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Screaming Sister
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
Bobby
wink.gif
-=: soNic :=-
lepo svetlo, dobra fotka..
ikacc
Kao svedok ovog desavanja i neko ko je video koliko je truda ulozeno za ovu fotku.... smile.gif mogu samo da dam sve pohvale... vredelo je cekanja....
ile
fino fino, atraktivno svjetlo i atraktivna poza. A ko je tetkica smile.gif
Bračinac
Eh sta ste vi radili dok nisam bio tu! tongue.gif
Boki, odlicna fotka! Eksponirana pravilno, ugodnih boja i jos ugodniji model biggrin.gif
ikacc
Direktore, da se ne lazemo....model je bio od presudnog znacaja .... biggrin.gif
Bobby
CITAT (ile @ Aug 16 2005, 22:00)
fino fino, atraktivno svjetlo i atraktivna poza. A ko je tetkica smile.gif
*

"tetkica" je pevacica Screaming Brothers Benda iz Novog Sada i vrlo lepo peva:) sto se ne bi reklo s obzirom na figuru:)
Bobby
CITAT (Alexandro @ Aug 16 2005, 22:28)
Eh sta ste vi radili dok nisam bio tu! tongue.gif
Boki, odlicna fotka! Eksponirana pravilno, ugodnih boja i jos ugodniji model biggrin.gif
*

Slikana jos ugodnijim aparatom:))
Thanks
purplejunk
Dosta dobro, ali ako je vec ulozeno puno truda, trebao si da obratis i paznju na sledece:
- stalak za note koji je u celoj prici nepotreban
- svetlo koje probija kod desnog kuka i govori nam na koji je nacin scena osvetljena, sto je meni malko bzvz jer razbija tu misterioznu atmosferu
- kadriranje je moglo biti bolje, da si mozda isekao kadar uze - do ispod levog lakta i malo sa leve i desne strane.

Opet, fotka je dosta dobra... dobrodosao na Zonu smile.gif
Bobby
CITAT (purplejunk @ Aug 17 2005, 18:02)
Dosta dobro, ali ako je vec ulozeno puno truda, trebao si da obratis i paznju na sledece:
- stalak za note koji je u celoj prici nepotreban
- svetlo koje probija kod desnog kuka i govori nam na koji je nacin scena osvetljena, sto je meni malko bzvz jer razbija tu misterioznu atmosferu
- kadriranje je moglo biti bolje, da si mozda isekao kadar uze - do ispod levog lakta i malo sa leve i desne strane.

Opet, fotka je dosta dobra... dobrodosao na Zonu smile.gif
*

Hvala, ali ne zaboravi da je ovo koncert i da je scena prilicno ziva od muzicara, stalaka i kablova.... Tako da hvatas ono sto u tom trenutku najbolje mozes. U svakom slucaju Hvala
purplejunk
Ok, respect... iz ovog komentara:
CITAT (ikacc @ Aug 16 2005, 20:19)
Kao svedok ovog desavanja i neko ko je  video koliko je truda ulozeno za ovu fotku.... smile.gif mogu samo da dam sve pohvale... vredelo je cekanja....

sam (pogresno) zakljucila da se radi o namestenoj, a ne koncertnoj fotki. Moja greska. wink.gif
Bobby
CITAT (purplejunk @ Aug 17 2005, 19:01)
Ok, respect... iz ovog komentara:

sam (pogresno) zakljucila da se radi o namestenoj, a ne koncertnoj fotki. Moja greska. wink.gif
*

OK, on ( IKaCC)je prisustvovao koncertu i njegov comentar se odnosi na nesto drugo.... wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.