Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Wallpaper
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
T-Pain
Zeleo bih da znam,posto sam tek poceo da dizajniram slike i walpappere,kako izgledaju moji prvi wallpaperi ....budite ISKRENI
Dulex85
Iskreno da ti kazem nikada ovaj wallpaper ne bih stavio na pozadinu smile.gif iskreno.
Kao prvo nikako ne prija za oko , a kao drugo ne zanm ni sta ti predstavlja ovo cudo smile.gif!
Valjda ce drugi biti bolji
Pozz
ddjuka
Milentijevicu (Nenad) bi se ovo verovatno dopalo. Kapiram da bi pronasao ovde aligatora smile.gif
ArkantoS
Hahaha, kad to rece, ovo bas i lici na nekog aligatora smile.gif
TheMeTamy
Jaoj loshe izgledaju....al polako....ajd ajd na Deviant pa gledaj wallpapere...samo gledaj gledaj gledajjjjj wink.gif

evo linka.... http://search.deviantart.com/?q=wallpaper+...h%20age_scale:5

Srecno,pozz wink.gif
Vlad RxPx
...
gledaj kakve wallpapere nude operativni sistemi, pa onda google images..pa onda ako bas moras deviantart (kitch)
wallpaper treba da bude sto glaci, znaci da nije hrapav, boje trebaju da se prelivaju, da te tu podsetim, boje moraju da budu uskladjene, blahblahbla... igraj se malo vise sa photoshop filterima, kombinuj...experimentisi... nauci sta je zlatan presek, stekni osecaj za kompozicije..
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.