Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Kolazi
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
MissLadyBug
Evo nesto sto sam radila pre pola godine otprilike...Nije vezano za neku temu samo predstavlja lican izraz, emocije...sta god da mi je doslo u datom momentu smile.gif Zanima me sta mislite o tome!

Urbana_Legenda
Vise bih volio vidjeti da si emocije izrazila na drukciji nacin, nego samo lijepljenjem fotografija.
Jer model na fotografiji ti daje gotovu emociju, a ja bih, kao sto rekoh, volio da si uradila-izrazila, prikazala emoije bilo crtezom, bilo kompozicijom, bilo bojom, bilo cime samo da nije fotografija.
To je ono sto ja mislim.
MissLadyBug
Pa svaki rad ima svoju pricu...a ovde ima i crteza i fotki, textura i materijala(ziherice, papiri, trake),a i kompozicije sam sklapala.Ove radove konkretno sam radila sasvim spntano bez nekog izbora materijala kod sebe na jednom casu crtanja.
BECHA
Meni se svaki kolaz svidja samim tim sto je kolaz biggrin.gif
Ovaj prvi mi je favorit. kod ova druga dva si trebala vise da se opustis i u ctrezu i u komponovanju, konkretno odnos malih i velikih povrsina.
Kolaz je bas zahvalan za te unutrasnje pricice, bar meni. Nekad pocnem da radim bez neke ideje i poente i na kraju zavrsim sa nekim slucajnim porukama i povezanom pricom koja, gle cuda, ima logike rolleyes.gif
MissLadyBug
Da da...zna o cemu pricas happy.gif desilo mi se par puta i to.I meni je prvi fave...ova druga dva su radjena u drugacijim uslovima pa su malo zategnutiji.
BECHA
evo ti 2 linka tj 2 umetnika koja su mene u radu najvise inspirisala i na koje otkidam biggrin.gif
misprinted type
{ths}
MissLadyBug
Odlicni su... pogotovo prvi - bookmarkovano smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.