Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: BeoZooVrt
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Priroda, pejzaži
Sadi
Posle duzeg vremena da okacim nesto i van stocka

Danas sam sa devojkom otisao malo do Zoo Vrta, bilo je lepo, ali mislim da zivotinjama nije ni najmanje lepo...

Car zivotinja:

Mali meda:

Prison break:

Vrt Dobre Nade:

Komentari
sboris
Koliko puta sam bio tamo a nisam zatekao medu u toj pozi, e stvarno si srećnik smile.gif

A golubice su baš, kao i druga fotka.
froger
Pa i ja ne verujem da je bilo kome lepo u zatvoru, a zoo vrt je otprilike za zivotinje kao i zatvor za ljude. E sad sta je tu resenje? Odreci se zoo vrta? Verovatno bi bolje bilo smanjiti broj zivotinja a onim koje ostavimo poboljsati uslove.

Sto se fotki tice golubice su moj favorit. Bas is uhvatio fin trenutak.
Geza
Fotografije su dobre i imaju tužnu ali istinitu priču da je životinjama mesto u divljini. Na žalost danas smo se toliko otuđili od prirode da je za 99% ljudi zoo vrt jedina prilika da vide živu divlju životinju.
Pardon tu su i cirkusi gde gle čuda opasne divlje životinje mogu da nauče razne zanimljive trikove.
mad.gif mad.gif mad.gif
Ipak da nema zoo vrtova broj iščezlih divljih životinja bi bio još i veći.
Dr Bouz
^^ agrid. ponekad se za vishe ciljeve mora zrtvovati ponesto. mada - ja koliki god da sam ljubitelj i prirode i zhivotinja - uvek mi se sloshi kad odem u zoo, te stoga retko i odem. dry.gif - to je kao sto su ljudi zrtvovali deo svoje slobode u ime nacija/drzava/ostalih gluposti, -pa onaj dobar deo toga (ima li bilokakva restrikcija slobode dobre osobine?) - u ime boljitka. mislim o.k. ako je struja/auto/dobra klopa/kokain/profesionalne devojke/... boljitak - onda jeste boljitak.
meni su dakako golubsi tu najql slika, malo kadar bi bilo zgodno da je jos precizniji, ali dobro.
Sadi
slazem se ja da je ok zoo vrt da se divlja zivotninja malo priblizi ljudima, koliko god to moze da bude realna slika, ali ako to vec postoje, onda mislim da je bolje da imaju neke bolje uslove, jer ne mislim da je ok vuku koji deli kavez sa jos 2 vuka da boravi na 10-15 kvadrata i slicne situacije
FrogerJr
Slatka je druga, a i pomalo tuzna. smile.gif sad.gif

A medjed je lud ko struja. biggrin.gif
BIT
тужна је чињеница да су зоо вртови за неке врсте последња нада, наравно не овакви зоо вртови, јер у баш овом зоо врту 80-90 година чуо сам Вукову причу, угинули су од самоповређивања пар црних носорога којих има пар стотина, а били су специјални поклон једне афричке земље, поклон који се изузетно ретко даје.
да битно је да је нама боље.
MM007
Evo malog doprinosa i od mene na temu Beogradski ZOO vrt,

Cesto volim da skoknem do zoo vrta, ali ona apatija i ravnodusnost zivotinja u zarobljenistvu, ume da bude poprilicno neprijatna,

Link sa ovim fotografijama u rezoluciji pogodnoj za desktop je

http://www.tt-group.net/wallpapers_zivotinje.htm

Pa ljudi, prosetajte se, ali nikako nemojte po vrucini, jer tada skoro sve zivitinje samo spavaju,
DuxX
Dobre kolega!!!
Ova zadnja sa golubovima mi se posebno dojmila.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.