Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Gladna i mokra roda
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Priroda, pejzaži
Geza
Glista-riba-žaba-zmija...
Bila je više nego raspoložena za poziranje.

PS Ovako je gadna jer se pre lova kupala.
Dejo Majstore
Sjajna serija ! Em što je vrlo kvalitetno slikano, em što ima sjajnu priču....
Da li je ovo pojela za jedan obrok ? I koliko si morao da čekaš da bi uhvatio ?
Isplatio ti se trud svakako.
Nije mi jasno kako joj ta žaba ne ispadne iz kljuna...
Geza
Bila je veoma pitoma i mogao sam joj prići na 5-6m. Proveo sam dva sata sa njom dok nije odletela.
Prvo se okupala i tu imam par jako dobrih fotografija jer nikada do sada nisam video rodu kako se kupa. Zatim je krenula u laganu šetnju i lov, navikla se na mene a ja sam se trudio da držim distancu. Kada se primakne ja se udaljim korak dva. Izgleda da joj se ovo svidelo jer sam par puta imao utisak da namerno ide na mene kao da me tera biggrin.gif biggrin.gif. Najviše se muči sa zmijom kada je ulovi i to traje oko minut pa imaš vremena za fotografisanje. Žablji bataci joj malo zapinju u kljunu ali i to savlada, Najlakše i najbrže guta gliste i ribe.
CyberKat
Super serija! Pa ovo je ko citav jelovnik jedne rode biggrin.gif

Nije ni cudo sto se kupala kad je ovako garava. Mora da zivi na nekom dimnjaku.
smena 8
Ova sa zmijiom mi je najjača.

Opet nisi poneo češalj? smile.gif
birgitfoto
Ovo je kao neki horor film, lagani uvod, da se na kraju skroz naježiš. I baš nešto razmišljam, ajde, nekako bih se natjerao da progutam žabu, ali zmiju - ma nema šansi smile.gif

Lijepa serija.
doomster
Свака част на стрпљењу и дружењу. Тренуци које си ухватио су веома занимљиви и едукативни. Мислим да те светло није баш послужило, прејако је било.
sergej
auh kakav predator...
3., i (narochito) poslednja su izuzetne...
panemoj
Sve ono sto sam napis'o na doomsterovoj temi, vazi i ovde... smile.gif
froger
Svaka cast. Luda serija.

Klinac i ja juce bili na slikanju i vratili se prilicno zadovoljni, al od vas Novosadjana ne sme covek svoje fotke da okaci. Jos ste nam i Katarinu drpili u proslom prelaznom roku.

NIJE FER!!!
wink.gif mad.gif biggrin.gif
Sasa_NS
Mnogo dobro. CyberKat i ti ćete zaraziti "ptičarenjem" pola foruma... Samo da nabavimo svijetlo oružje pa da probamo... smile.gif
slavke1976
Pozdrav.
Odlicne fotografije.
Zadnju bih izdvojio od ostalih zbog kadra koji si uhvatio aparatom
Bravo
nkls
sada sam pogledao fotke od katarine i upoređujem ih. tj. kada sam video tvoje, baš se vidi muška ruka. nekako: paf, paf i zdravo đaci. dok kod nje preovlađuje ta neka mekoća, verovatno zato što je žensko (možda) u svakom slučaju: paf, paf razbio si biggrin.gif
Alexey
Da ne drvim mnogo, sve su vec rekli...odlicna serija matori wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.