Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: ASUS Eee PC 4G Surf Black 512px X 512px
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
gui-guru
Posto posedujem ovog malog, od prvog dana me je nerviralo sto u network places-ima stoji difult desktop ikonica koja ga predstavlja.
Muka je jos veca postala kada macos win kompove u mrezi prikazuje kao stari crt monitor sa plavim ekranom.
Trazio sam po netu ali ikonice jednostavno nema.
Zato sam zasuko rukave a i bio mi je potreban trening. Inace radio sam na osnovu modela koji imam a to je black 701 4g surf, i nemojte mi traziti pink, bele, zelene i druge verzije,... ovo je samo za eeepc crnce tongue.gif

Klik za download (deviant)
johnny.
Nit ja znam o čemu ti pričaš, nit znam šta si ti nama sad pokazao, al znam da je dobro.
Ne znam što si izbegao centar centra, meni logo odlete gore. Bilo kako bilo, i šta god bilo, lepo je. smile.gif
sanchezzo
^ hahahha biggrin.gif x2! cool.gif
TheMeTamy
To je ikonica za komp PNG...wink.gif

inace lepo je,ja obozavam da budzim svoj desktop i slicno sa takvim napucanim ikonicama...nice work wink.gif
gui-guru
CITAT (johnny. @ May 6 2008, 14:02) *
Nit ja znam o čemu ti pričaš, nit znam šta si ti nama sad pokazao, al znam da je dobro.
Ne znam što si izbegao centar centra, meni logo odlete gore. Bilo kako bilo, i šta god bilo, lepo je. smile.gif

da da ... moja greska nisam napisao o cemu se tacno radi, pretpostavio da zna vecina za ovo malo cudo ...
Inace asusov notbuk od 7 inca ekranom itd ... minijatura ...

I ovo je pogled sa top-a (od gore) u zatvorenom stanju smile.gif
johnny.
Ma skontao sam da si radio ikonicu za nešto što te je nerviralo na mobilnom kompujteru, nego što se mene tiče mogao sa napisati samo "Evo ikonice", ovo ostalo mi ne znači ništa. biggrin.gif
Al dobro, ima ljudi koji će tano znati o čemu se radi, ma nebitno, lupetam. Kul je.

Nego, kapiram da si zbog toga što ON tako izgleda, stavio logo tu gde si stavio. Al nešto kontam, ko god gleda u njega dok je otvoren, gleda ga odozgo, pa je dizajner koji ga je radio skontao da je to najbolje mesto za logo, a ikonicu gledaš fejs tu fejs. Pa mi zato malo leti na tom mestu. Nebitno je i ovo. Super je. smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.