Cao svima i hvala na komentarima i korisnim zapazanjima!!!
@impactcr, @[velja]
10x ljudovi!!!
@Djorzgul
Komplikacija slike uvek moze da bude mac sa dve ostrice, bar se ja plasim da bi suvise elemenata skrenulo paznju sa glavnog lika na slici, pa bih onda morao jos da budzim.

U svakom slucaju mislim da si u pravu za dodatne senke i dubinu... (ah, prostor, prostor). Ma videcu kako ce da ispadne i sa vise svemira i tako to.
@Logan
Gde si bre Logane, dugo te nema! Ja jesam zeleo da taj otpadak bude nesto manji od drugih, ali cim se tebi cini da sam ja zeleo da bude udaljeniji, onda nisam dovoljno naglasio sta je i kako je. Mozda da ga ipak malo "udaljim" - da mu skinem detalje i ostrinu. Videcemo sta ce biti.
@CrtaniFilm
Pozdrav CF! Ta silueta iza mi je u tom trenutku delovala kao dobra ideja. Sad, kada si mi rekao da izgleda kao senka, ne mogu da prestanem da je gledam tako. Sredicu to. Kablove i krs si dobro "procitao" sa skice a zurba da dovrsim sliku (da mi je samo znati zasto se zurim kad su gotove prijave za Zlatno pero?

) me je sprecila da ih razradim.

Fakat cu jos malo da porazmislim o toj slici.
Sad shvatam da je slika solidna, ali zasto se ne bih jos pomucio - dali ste mi ideje, mislim da moze da bude jos bolje.
Poz!