CITAT (Bolest @ May 2 2008, 01:45)

Hehe, ovde je izgleda veliki sudar kultura.

Nisi dobro razumela blastera, nije on vredjao tvog partnera vec je na duhovit nacin hteo da kaze da bi ovde bolje legla neka fotka koja bi ovog boksera prikazala u punom svetlu umesto ove pozerske.
Inace, ovo stvarno izgleda kao da pise "Borite se protiv daha 2".
Fight i
breathe su isto stilizovani a ovo
2 uopste nije povezano sa njima, jos si dodala ovaj motion blur efekat koji to
2 baca u sasvim drugi kontekst.
Da li mozes da pojasnis zasto si za fight i breathe koristila razlicite velicine fonta, zasto je to 2 toliko istaknuto u odnosu na ostale elemente, cemu toliki prored i koja je uloga tih dijagonalnih linija sto presecaju ceo rad?

Ne bih rekla da si procitao "kritiku" doticne osobe. To da bi ga prebio...mrzim uopste da koristim te izraze bih jos i mogla da shvatim duhovito i u tom stilu sam mu i odgovorila...nazalost cenzurisano je, ali nazvati nekoga "seljakom" i uopste koristiti tu rec u negativnom kontekstu je uvreda. Cak nije rekao seljak vec "seljacina". Mislim da bi to izazvalo svakoga. Nisam plasljiva devojka i umem da se odbranim, ali to me je zaista pogodilo. Papazjanija, dete koje se igra sa photoshopom...izvini, ali to su sve uvrede.
FIGHT je veca velicina fonta jer je najvaznija borba. 2 je crvene boje zbog kontrasta. Ne znam zasto vas to sve asocira na mrznju. Mene je crvena boja uvek asocirala na ljubav i strast. Mislim da je za bilo koju vrstu borbe strast i vise nego neophodna. Bez tog osecanja je sve nemoguce.
Ne znam tacno na koje dijagonalne linije mislis...ako su u pitanju tamne sa suprotne strane fotografije postavila sam ih da bih istakla svetlost na drugoj strani i Shannonovu fotografiju. Medjutim ako mislis na tanke svetle linije...to su zraci Sunca koje je direktno postavljeno iza fotografije.
Motion blur efekat smo koristili da bi deci bilo interesantnije. Ne umem to da ti objasnim. Ako kazem da je Shannon to sugerisao...opet ce reci da stajem iza njega i tako branim svoj rad.
Uostalom...evo vam link sajta koji sam dizajnirala i pobedila sa tim dizajnom na konkursu na kome je ucestvovalo oko 3000 dizajnera iz raznih zemalja, vecinom evropljana i amerikanaca, pa prosudite da li ja to znam ili sam samo dete koje se igra.
www.monumenttohumanity.org
U pitanju je statua koja ce biti cetiri puta veca od kipa slobode, istorijski dogadjaj za celu ameriku, statua humanosti...a sajt koji predstavlja taj projekat dizajnirala je srpkinja;)