Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: oruzjem protivu otmicara
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Film i Video
vanjus
za pocetak jedna straight varijanta...
http://www.youtube.com/watch?v=2ioZccSjC-Q

...ondak s efekti...
http://www.youtube.com/watch?v=MnmPybbUT5k

...i na kraju my favourites :-)
http://www.youtube.com/watch?v=TkqwZ0emeBs
http://www.youtube.com/watch?v=ORlwFR-QTu8
vukx
Sad se tek vidi koliko je slabo snimljeno, sve jako slicno i bez neke ideje.

Sta god da radio, ne verujem da ces napraviti nesto vau, ali po meni u uvoj strejt varijanti malo treba srediti pocetak, a iz ove "s efekti" uzeti one delove na belom, tu ti efekti ne izgledaju lose.

Poslednje dve verzije su blink.gif laugh.gif
tanakan
Preterao si, izgleda kao neka winamp vizualizacija... Cemu uopste i snimak benda ako zelis da stavis taj efekat i u tolikoj meri...
totaloverride
materijal je u los u p.m. !! blink.gif tesko da od ovoga moze da bude kasvetan spot... unsure.gif
ovo je izgleda bilo snimanje na "o-ruk" i "aj-sad" mellow.gif
ne preostaje ti nista drugo nego a maksimalno iscupas krupne kadrove jer je set mnooogo los.
pa da su ti zidovi iza njih goli, bilo bi bolje... mnogo je sareno bre i to sarenilo radi samog sebe, bez ikakve same ili smisla, a sto se tice efekata... waves na gornjem layeru, pa screen... hmmmm... mozda bi bilo interesantno pre 15/20 godina... huh.gif

ja bi to snimao ponovo... a rezisera, DOP-a i scenografa bih vezao na drugom kraju grada... biggrin.gif
Zelen
kako god okrenes, od ovolikih silnih klipova koje sam odgledao, zgotivio sam pesmu! biggrin.gif
Irinei
Meni ovi efekti jedino imaju smisla ako su umetnici na lsd-ju i u hipi komuni. smile.gif

Sve iz pochetka.
vanjus
CITAT (totaloverride @ Apr 11 2008, 00:28) *
ovo je izgleda bilo snimanje na "o-ruk" i "aj-sad" mellow.gif

upravo tako! sve je low budget, to jest budzeta ni nema. sto se mene tice snimatelj (ne znadem ni tko je) nije tako lose uradio posa' u datim okolnostima, ali cinjenica je da iz takvog materijala nemeres izvuc' bog zna sta, zato mi je i bila namera da eksperimentiram s efekti. sto extremnije! set je totalna katastrofa sa tom sarenom pozadinom, al' sta da se radi..... by the way i face su im pregorele.... meni se poslijednja varijanta bas svidja :-) mnogo bolje izglijeda in full resolution nego na youtube. netko vodje spomijenu LSD :-) to je upravo ono sto sam htio postici :-)...... ipak nije kao vizualization in winamp jer je bend svo vrijeme u kadru, istina malo izoblicen.
berekin
CITAT (totaloverride @ Apr 11 2008, 00:28) *
..ja bi to snimao ponovo... a rezisera, DOP-a i scenografa bih vezao na drugom kraju grada... biggrin.gif

laugh.gif
sashmir
Meni je najbolja varijanta bez efekata. Efekti su zaista previse. Koliko god da je spot jeftin, tako izgleda samo jeftinije.

Nije sve to bas tako lose. Svidja mi se scenografija i oni su dobro obuceni, a sam stil snimanja moze da prodje kao neka fora. Mislim da su kadrovi ispred belog platna prekratki, ne stignem da percipiram ko je ko. Ja bih to pustio malo duze, recimo da devojcica otpeva jedan ceo stih. Mozda se prilikom montaze previse vodis ritmom muzike. Mislim da slika treba da ima neki svoj ritam, a da akcentuje samo pojedine muzicke momente.

Sve u svemu, bice to solidan spot, ali batali te efekte molim te. smile.gif
vanjus
CITAT (sashmir @ Apr 25 2008, 21:28) *
Meni je najbolja varijanta bez efekata. Efekti su zaista previse. Koliko god da je spot jeftin, tako izgleda samo jeftinije.

Nije sve to bas tako lose. Svidja mi se scenografija i oni su dobro obuceni, a sam stil snimanja moze da prodje kao neka fora. Mislim da su kadrovi ispred belog platna prekratki, ne stignem da percipiram ko je ko. Ja bih to pustio malo duze, recimo da devojcica otpeva jedan ceo stih. Mozda se prilikom montaze previse vodis ritmom muzike. Mislim da slika treba da ima neki svoj ritam, a da akcentuje samo pojedine muzicke momente.

Sve u svemu, bice to solidan spot, ali batali te efekte molim te. smile.gif

yeah u pravu si, ipak je najbolje bez efekata, mada se meni najvise svidja prva verzija (u prethodnom postu) sa ultra brzim smenjivanjem kadrova. ne bih ja tu nista ostavljao duze. to ispred bijelog platna mi je suvise staticno, zato i nijesam ostavlja' duze.
sashmir
Javi kada budes imao neku finalnu verziju.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.