Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Medo Dizajn - logo
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
marcony
Vjerno sam pratio temu alkatraza, procitao i njegov tutorijal, pa evo odlučih da i ja posvetim, ne malih, 15 minuta vremena ms paint-u! laugh.gif
Direktan link do slike: http://www.fotorola.com/uploads/45337386fb.png

Ovo hvala je bio namjerno! biggrin.gif
ddjuka
Dobro sad, ne bi trebalo preterivati, malo smo se našalili u prošloj temi, što ne znači da je korektno da sad svako otvara novu temu sa paint radovima. Trunks još uvek nije uveo forum "školica".
IRdesign
CITAT (ddjuka @ Mar 21 2008, 15:41) *
Trunks još uvek nije uveo forum "školica".

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
marcony
Cuj, ajd da pisemo peticiju da se ukine paint! rolleyes.gif
Pa i paint je program! I ovo definitivno ide u moju galeriju paint crteza!
IRdesign
Jeste PAINT program...ali za koga blink.gif
Sada cemo svi sa Photoshopa da predjemo na Paint,a onda ce Adobe verovatno prestati sa razvijanjem pomenutog programa laugh.gif
marcony
Pa, ja evo sa paintom pocinjem! smile.gif
VROOOMER
Logo je vrhunsko delo POST ALKATRAZIZMA.
Jasna nedefinisana ideja, bogat kolorit, mnoshtvo detalja - jednom recju -> kontrolisani kreativni haos.

Nadam se da neces odlutai u neki drugi pravac. unsure.gif

pozz
Bolest
Kazu da je jedan od preterane filozofije zavrsio u buretu. rolleyes.gif
Alkatraz
Izvrsno, samo neka se sareni forum, stvarno je postajao veliki smor. A ja vam kazem ko ovlada Paintom, taj je ovladao svim ostalim programima koji se koriste u tu svrhu.
Evo sad radim u Flash MXu svoj nikad ne nacrtani strip "Todor pas Cernobila", i odlicno mi ide.

Inace filozofija i bure. Znate kad je jednom Aleksadar Makedonski dosao kod Diogena koji je lezao u svom buretu... Aleksandar Mekedonski mu rece "O premudri Diogene, hoces li pola mog carstva, hoces li zlata koliko ti dusa zeli. samo kazi sta hoces?"

Mudri Diogen proviri iz bureta i rece "Samo se malo pomeri, zaklanjas mi sunce...".

Mislite o tome. blink.gif
dorcolac
Ovom postu nije mesto u ovom delu foruma.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.