Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Oglas bez oglasa!
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografska Svaštara
Jeja007
Ja vjerojatno poruku ostavljam na pogresno mjesto ali bih da podjelim nesto s ljudima a ipak ima veze s ovim...
Samo da kazem da sam kupila Nikon SB800 blic, Sigma bouncer, tripod, nikon torbu za fotoaparat, flesku koja cita mem. karticu, neke dzidze za ciscenje, fotrolu za memorijsku..., platila postarinu i taxu do drzave NY i to sve za 320 eura!!! I da,dobila neku pretplatu za PCPHOTO magazin...
Uglavnom, poenta ove price je da uputim ljude koji hoce nesto da kupe da pogledaju na ebay.com i slicne sajtove, ne da kupuju kod nas.
Ko nema karticu ima e-ducan ili tak nesto.
E sad postarina do nas bi bila kao postarina do NY+ taksa a jedino sto preostaje da se molimo da nas nasi ne ocarine,sto se cesto desava...
nesharm
Nemoj prziti narod gomilom dezinformacija - nasi sve carine, plus bi voleo da vidim sta ces da radis kad ti nesto crkne u garantnom roku?
Dr Bouz
bravo jeja, -nek' si nam rekla, pa da znamo za ubuduce.
Vintertid
ne carine bas sve, ali umeju da namirisu kad paket dosta vredi. s vremena na vreme, nesto prodje ispod radara.
ako kupujes novo od pouzdanog prodavca, a ustedis barem 20% cene, i ne platis carinu (a to je mnogo IF-ova) to je dobar deal, jer je ionako je mala verovatnoca da ce crci u prvih godinu dana.
ako kupujes polovno, onda ne mozes da budes siguran/rna u stanje kao kad vidis predmet kupovine uzivo, ali opet garantni rok ne igra nikakvu ulogu.
Vintertid
CITAT (Jeja007 @ Feb 5 2008, 01:33) *
Ja vjerojatno poruku ostavljam na pogresno mjesto ali bih da podjelim nesto s ljudima a ipak ima veze s ovim...
Samo da kazem da sam kupila Nikon SB800 blic, Sigma bouncer, tripod, nikon torbu za fotoaparat, flesku koja cita mem. karticu, neke dzidze za ciscenje, fotrolu za memorijsku..., platila postarinu i taxu do drzave NY i to sve za 320 eura!!! I da,dobila neku pretplatu za PCPHOTO magazin...
Uglavnom, poenta ove price je da uputim ljude koji hoce nesto da kupe da pogledaju na ebay.com i slicne sajtove, ne da kupuju kod nas.
Ko nema karticu ima e-ducan ili tak nesto.
E sad postarina do nas bi bila kao postarina do NY+ taksa a jedino sto preostaje da se molimo da nas nasi ne ocarine,sto se cesto desava...

koji e-ducan (posalji na PM, da ne reklamiramo ovde) ?
Dicky
O problemu kupovine u inostranstvu smo raspravljali zilion puta.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.