Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Molim vas help HITNO lako je ko zna css
Dizajn Zona > Tehnike > Client scripting
Clavius
Molim vas interesuje me kako bih mogao ovu sliku da podesim preko css ja sam osmislio da je podelim u tri dela znaci gornji koji se ne ponavlja onda sredina koja se ponvalja i donji deo koji se ne ponavlja jer znam da se to tako radi ne kaci se cela jpg slika zbog optimizacije i brzeg ucitavanja sajta;) znaci moze li neko molim vas da mi napise kako bih taj kod treba da izlgeda jer sam sve moguce helpove pogledao po net-u googlova sam do ludila znaci ako samo neko moze da mi da kod za ovo pa da ga iskoristim slika na koju sam mislio evo okacio sam je

HVALA VAM UNAPRED smile.gif

ludoski
Evo, mislim da ce odgovarati?
Clavius
hvala problem resen
Clavius
CITAT (Clavius @ Jan 28 2008, 19:43) *
hvala problem resen

pa i jeste i nije hihi sada sam video jel mozete molim vas da mi kazete samo kako da sve stavim pod jedan div to bi mi mnogo mnogo bilo bolje pocetnik sam pa ne znam Hvala unapred
ludoski
Nisam siguran da sam te bas potpuno razumeo, ali mislim da ce ovo biti od pomoci:

CODE
<html>
<head>
<style type="text/css">
<!--
#top {width:180px; height:70px; visibility:visible; background:url(images/top.jpg) #666666;}
#middle {position:relative; width:180px; height:510px;visibility:visible; background:url(images/middle.jpg) #666666 repeat-y top;}
#bottom {position:relative; width:180px; height:70px;visibility:visible; background:url(images/bottom.jpg) #666666 top no-repeat;}
#all {width:180px; height:650px; visibility:visible; position:absolute; left:400px; top:100px;}    
-->
</style></head>
<body>

<div id="all">
<div id="top"></div>
<div id="middle"></div>
<div id="bottom"></div>
</div>

</body>
</html>

Sada je sve pod jednim divom, div id="all". Ja sam ga stavio kao absolute, ali ga mozes menjati kako ti odgovara.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.