Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Pozivamo vas na 2. Međunarodni fotosajam
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografska Svaštara
Goran Katić
Pozivamo vas na 2. Međunarodni fotosajam, 1. marta 2008. od 9 do 15h u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu, Hrvatska, pa ako vam je usput... cool.gif

Cena stolova je 15 eura (100 kuna) za privatne, a 40 eura (300 kuna) za pravne osobe, ulaznica za posetioce je 1,35 eura (10 kuna), a za studente i učenike 0,60 eura (5 kuna).

Prvi fotosajam održan 13. oktobra 2007. privukao je preko 550 posjetioca, 15-tak izlagača iz Hrvatske i Srbije (BM Foto, Foto Svet Digital, Sony Hrvatska, Neo Orbis, Fototeh, Praxis, Prizma, HSM informatika...) i bio je pokriven od strane velikog broja medija Net.hr (medijski pokrovitelj), Bug.hr, Jutarnji list, Večernji list, Javno...

Na drugom sajmu očekujemo još veći broj posetitelja jer pripremamo radionice poznatih hrvatskih fotografa poput Mare Milin i Sandre Vitaljić, te prezentacije studijske foto opreme (slikanje modela pod vodstvom poznatog fotografa Zvonimira Kušeca). Do sada su svoj dolazak potvrdili distributeri vodećih svetskih marki Canon, Olympus, Sony, Panasonic itd.

Na Youtube možete pogledati snimku 1. Međunarodnog sajma, a za fotografije posetite našu galeriju.
Esdy_11192
Hm, veoma zanimljivo.. Koliko kosta autobus do Zagreba ??
Rock Bottom
Daleko je 1. mart... Ipak, jel razmislja neka ekipa da ide ?
Drug i ja smo nesto pricali, ako odlucimo da odemo bice 2 ili 3 mesta slobodna u kolima.
Ali bi nam bilo glupo da budemo jedina ekipa tamo...
Esdy_11192
Eto ja bih verovatno isao.. Samo da iskombinujem da ne radim taj vikend (sto nece biti veliki problem). biggrin.gif
UnderDog
A Hrvati nam, beše, ne traže vize? Ja bih išao da fotkam Zagreb smile.gif
Photodjo
e i ja se nesto razmisljam... probacu da vidim oce li ko iz NS da ide.., meni se cini da je voz oko 2000din do Zagreba,a to je previse,vise se isplati ici kolima,vidjecemo...
Sadi
nije valjda skuplji voz nego do Sofije, cini mi se da smo mi placali neku grupnu voznu kartu za oko 1200 dinara do sofije i to vrlo moguce povratnu blink.gif
STELLANOVA
CITAT (Sadi @ Jan 28 2008, 18:34) *
nije valjda skuplji voz nego do Sofije, cini mi se da smo mi placali neku grupnu voznu kartu za oko 1200 dinara do sofije i to vrlo moguce povratnu blink.gif

Voz je 18e sada.

Ako neko hoce moze samnom iz Sofije smile.gif
Nepenthes
zanimljivo....to bi bilo dobro za videti... wink.gif
a kol'ko ja znam povratna karta "Lastom" iz Beograda je oko 3500 din...tako daaaaaaa... unsure.gif
Goran Katić
Evo i službenog programa

9:00 Predavanje Damira Tiljka: Nestaje li fotografiju kakvu poznajemo?
10:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Zvonimira Kušeca
12:00 Radionica akademske fotografkinje Sandre Vitaljić
13:00 Predavanje Damira Tiljka: Nestaje li fotografiju kakvu poznajemo?
14:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Gorana Katića

11 smo namjerno ostavili prazno jer se prošli put jedva moglo ući u to doba pa da vam damo motiva da dođete ranije odnosno kasnije. rolleyes.gif

Nadamo se da ćemo za idući sajam u oktobru moći dovesti nekog predavača iz Srbije kad već nismo uspjeli na ovaj.
mashimaro
Hmm... ovo je vrlo zanimljivo. Elem, samo kad pomislim koliko ima da se voooozaaaa...
Mozda bih i isla. Ne znam nista. Javicu se ako se odlucim. Ipak je to veliko cimanje. Vozati se toliko i isti dan se vratiti. Ja bar ne bih tako. Ako bih otisla ostala bih, mada... ne znam...
Javicu se. Ako se ne javim do 27. onda nista.
Pozzz...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.