milosbjvc
Jan 26 2008, 23:37
Moze li neko da mi kaze da li je bezbedno kupiti foto aparat u free shop-u, zbog pojavljivanja falsifikata? Hvala!
deus&machina
Jan 27 2008, 00:00
Za početak dobrodošao na Dizajnzonu i molio bih te da ne otvaraš više tema sa identičnim pitanjem.
Što se tiče tvog pitanja, nije mi jasno na kakve si falsifikate mislio.
vaimase
Jan 27 2008, 00:08
Pa vidi ,ja iskreno ne verujem da bih kupio aparat u free shopu....tj. siguran sam da ne bi......
Ne znam koji je aparat u pitanju i po kojoj ceni,al ako se odlucis da kupis moj predlog ti je da ga dobro isprobas tamo......iskreno nisam se sa tim jos susretao,al sam vidjao razlike u original i falsifikat baterijama i filterima, sta vise imas u proslom ili predproslom broju RE FOTO casopisa....al bas za ceo aparat nisam vidjao......toliko od mene ne znam sta vise da ti kazem,ja kada kupujem nesto skuplje i ozbiljnije gledam da kupim na proverenom mestu,pa makar jos malo cekao.....

srecno:)
Dr Bouz
Jan 27 2008, 14:28
pa kapiram da je covek mislio : u vitrini stoji benq iz yin-dong fabrike u kini, beijing industrial district 45/4/a, a ono nije, nego je iz sve to, ali nije kroz a, nego kroz ce (dvoje vrata odatle).
- znaci kako covek moze biti siguran da neka kineska nekvalitetna stvar, nije ta ista kineska nekvalitetna stvar, samo sa drugom nalepnicom? - mislim da je to bio point.
Ja ne razumem pitanje, koji su to falsifikat aparati ili oprema ? I zashto je free shop drugachiji od drugih ? Pa sigurniji je od svake domace prodavnice
zlatiborac
Jan 27 2008, 17:13
Meni samo nije jasno shto se dere toliko???
Ja pomislio da mu treba bubreg ili krv (sudeci po naslovu teme) ,.,.,.
milosbjvc
Jan 27 2008, 18:52
Pa bas sam citao ReFoto. I zbog toga pitam za falseve aparata, ne opreme. Radi se o Fiji s6500, u free shop-u je jeftiniji za 60-ak eura nego recimo u BM foto. Hvala svima !! (zlatiborac pantalone se deru...)
Ne postoje falsifikati skupih digitalnih aparata .
Savet za sve novajlije na forumu: pročitajte pravila, koristite google , nemoj te za svaku sitnicu da otvarate novu temu, koristite google , ne pišite velikim slovima, koristite google , krenite od poslednje strane foruma i narednih mesec dva samo čitajte stare teme i puno toga ćete naučiti, koristite google .
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.