Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: POMAGAJTE MOLIM VAS ! ! !
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografska Svaštara
milosbjvc
Moze li neko da mi kaze da li je bezbedno kupiti foto aparat u free shop-u, zbog pojavljivanja falsifikata? Hvala! sad.gif
deus&machina
Za početak dobrodošao na Dizajnzonu i molio bih te da ne otvaraš više tema sa identičnim pitanjem.

Što se tiče tvog pitanja, nije mi jasno na kakve si falsifikate mislio.
vaimase
Pa vidi ,ja iskreno ne verujem da bih kupio aparat u free shopu....tj. siguran sam da ne bi......
Ne znam koji je aparat u pitanju i po kojoj ceni,al ako se odlucis da kupis moj predlog ti je da ga dobro isprobas tamo......iskreno nisam se sa tim jos susretao,al sam vidjao razlike u original i falsifikat baterijama i filterima, sta vise imas u proslom ili predproslom broju RE FOTO casopisa....al bas za ceo aparat nisam vidjao......toliko od mene ne znam sta vise da ti kazem,ja kada kupujem nesto skuplje i ozbiljnije gledam da kupim na proverenom mestu,pa makar jos malo cekao..... wink.gif srecno:)
Dr Bouz
pa kapiram da je covek mislio : u vitrini stoji benq iz yin-dong fabrike u kini, beijing industrial district 45/4/a, a ono nije, nego je iz sve to, ali nije kroz a, nego kroz ce (dvoje vrata odatle).
- znaci kako covek moze biti siguran da neka kineska nekvalitetna stvar, nije ta ista kineska nekvalitetna stvar, samo sa drugom nalepnicom? - mislim da je to bio point.
guru
Ja ne razumem pitanje, koji su to falsifikat aparati ili oprema ? I zashto je free shop drugachiji od drugih ? Pa sigurniji je od svake domace prodavnice smile.gif
zlatiborac
Meni samo nije jasno shto se dere toliko???
Ja pomislio da mu treba bubreg ili krv (sudeci po naslovu teme) ,.,.,.
milosbjvc
Pa bas sam citao ReFoto. I zbog toga pitam za falseve aparata, ne opreme. Radi se o Fiji s6500, u free shop-u je jeftiniji za 60-ak eura nego recimo u BM foto. Hvala svima !! (zlatiborac pantalone se deru...)
Dicky
Ne postoje falsifikati skupih digitalnih aparata .

Savet za sve novajlije na forumu: pročitajte pravila, koristite google , nemoj te za svaku sitnicu da otvarate novu temu, koristite google , ne pišite velikim slovima, koristite google , krenite od poslednje strane foruma i narednih mesec dva samo čitajte stare teme i puno toga ćete naučiti, koristite google .
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.