Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Pomoc
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Film i Video
RUMUN
Pazario sam JVC everio 3 ccd,model 505...snima u mpeg 2 formatu...juce sam prebacio snimke i "razocarao se" kvalitetom zapisa....e sad mozda ja negde gresim,kamera je stavljena na auto i tako je probana...program u kome sam gledao je POWER DVD a monitor je samsung 970P....sve na snimku je ok sem sto koza na licu i rukama nema jasnu teksturu vec nesto poput "pregorevanja" i "razlivanja" a cudna je i boja koze,neka ruzna smedja....ustvari,sve mi ovo lici na kvalitet nekog zapisa sa jeftinog fotoaparata,sto ne bi smelo da bude...koristio sam max ultra fine kompresiju,dakle najbolju...pojavljuju se i mali duhovi prilikom pokreta...nekako mi je cela slika "ruzno digitalizovana"...bolje rezultate mi je dao stari aparat olympus c770 u mpeg4 formatu....

Sta se desava,dal treba nesto da uradim sa mpeg 2 formatom,pomagajte,ovo mi se nista ne dopada...ili je to tako,jbg sad.gif

Ne umem bas najbolje da objasnim sve ovo,al ako je neko razumeo problem neka pomogne...hvala.
vlada_kos
Rumun, jel nas ti opet sve ovde zajebavas, majke ti. Prvo si pitao da li da kupujes to sranje od kamere, pa kad ti je odgovoreno da je zaobidjes ti si se napravio lud i kao kupio je. Sad ponovo trazis savet a nisi poslusao ni prvi.
Rock Bottom
^Rumun je ipak uzeo tu kameru, jer rece da ju je nasao jako povoljno.

Pa jbg Rumun to ti je to, tesko mozes ista uciniti pa da dobijes mnogo bolje snimke sa Everia... Rezultati su takvi kakvi su, ili se navikni ili menjaj ( za HV-20 wink.gif ).

Nije valjda da te mrzi da prebacujes snimke sa MiniDV kasetice na komp ?
ARVIN
Opet ja iako me nisi poslusao ali nema posle je....a nema kajanja...e sad ovako..necu ti dajem nadu..meni je ta kamera nudjena pre godinu dana za 300e nova upakovana..covek 3 komada imao...i nudi meni drug koji uzeo da je kupi..i pita me sta da radi...ja uzeo na 15 dana da probam...rekoh ti onda..uzas slika...katastrofa..za kameru...i ja kazem da je dzabe..ne vredi nije prakticna...drugar uzeo...evo stoji mu na ormaru i nervira se sto me nije poslusao...ocu ti kazem..sve sam probao da bude slika dobra i nista...mozda dobijs samo malo kvalitetniju na letnjem suncu ili na osuncanoj plannini Kopu ..Zlatiboru itd..a sumrak..oblacno itd...to grain (pixeli) samo izbijaju..pogotovo plavi..i tako ti je to TO. ipak je cini mi se mnogo para koliko god da je jeftino za tako los kvalitet.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.