Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: jagoda
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Makrofotografija
trapava
Kliknite za pregled prilogaKliknite za pregled priloganesto je cudna,ne znam zasto,ali od prilike iygleda ovako,valjda...slucaj je hteo da danas ima puno meda..
nidza
Njam. smile.gif

Ne sviđa mi se svetlo uopšte. Valjda su me razmazili ovi makromasteri po forumu...

Keep shooting, probaj neku priču da im daš, malo kompozicija, ovo-ono. smile.gif Liče na obične dokumentarne fotografije. Druga malo ima i drugi plan, pokušaj da se nasluti deo priče. Možda bi bila bolja da nije makro, nego da ima nešto sveta i oko sebe. Lepa je ideja što se u njoj ogleda okolina, razradi malo ideju, nemoj da se završi na ovome. smile.gif
trapava
i necu, smile.gif ..hvala puno,nista ja to nisam provalila dok mi nisi rekao,a falilo mi je nesto..bas ti hvala
Biliana
ja mislim da je ipak preblizu slikana ova velika jagoda smile.gif

kad radis Macro, onda to treba da bude samo neki interesantan deo, znaci detalj, ovako je to close-up - cela jagoda, a opet preblizu!

Moras da nadjes neki detalj da se zakacis za njega smile.gif
moi
+malko svetla..

;]

izgledalo bi bolje..

(barem meni)
trapava
e hvala vam ipak se ja vracam portretima,ovo je jako komplikovano :-)

izgledalo bi bolje..

(barem meni)
[/quote]
moi
nije komplikovanooo..

;]

nema tu neke posebne folozofije.. samo uradi shto vishe photKi.. i bitje sve oke..
trapava
hvala ,lepo od tebe.. smile.gif
moi
meni npr portreti nikako ne idu.. al to ne znachi da odustajem od njih..

;]
trapava
to se zove mladalacki entuzijazam!!!nisam uspela da pogledam tvoje fotke,nesto mi nije islo,ali cu veceras,ako opet bude isto -pisem ti.
dekip
Tvoje fotke nema. Izgleda da ih postavljas na onih ogromnih 500k na zoni pa brises cim pre. Probaj da se malo druzis sa nekim od sajtova za skladistenje slicki. Besplatni su a strpas koliko 'oces, samo postujes njihova pravila.
trapava
bila je ,ali sa, nesto uradila .ne znam sta i izbrisala je...hvala
trapava
bile su sve fotke,sve sam ih postavila prema uputstvu,medjutim jednog dana sam nesto u icnom meniju pogresno kliknula i one su nestale,izvinjavam se ...sada ne mogu da se setim sta i gde se to tacno odigralo..
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.