Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Typography play
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
UMETNIK
Pozdrav, nisam odavno nista postavio...Ovo je moj "projekat" tongue.gif na raspustu...malo igranja sa slovcima i sl...
Ovo je sve povezano u malu knjizicu, ali evo nekih radova....Kako vam se cini!? dry.gif

Grafike su ovde:

1
2
3
4
5

cool.gif P.S. 1 i 2 imaju blagi poremecaj u pink boji...ne kapiram zasto, ali ajde....
sanchezzo
Fino si se poigrao. wink.gif
Ratnik
Me likes...
cindarella
Svida mi se smile.gif
Bres1
i meni se svidja, bas mi je interesantno
joka_
...kao sto rekoh veoma space-i,
kolega svaka cast,
Janic place za takvim asistentom,
ali naravno jos malo vi cete biti njegov direktor! Ne? tongue.gif biggrin.gif
Trunks
Zanimljivo izgleda, ali ja bih ipak voleo veće verzije jer baš i ne vidim šta piše, a i to je bitno. Ovako su mi to pomalo nabacani karakteri sa grafikama, što i nije baš tipografski eksperiment. smile.gif
UMETNIK
CITAT (Trunks @ Jan 7 2008, 18:07) *
Zanimljivo izgleda, ali ja bih ipak voleo veće verzije jer baš i ne vidim šta piše, a i to je bitno. Ovako su mi to pomalo nabacani karakteri sa grafikama, što i nije baš tipografski eksperiment. smile.gif

A da sam okacio vece ( da mozes da procitas ) to bi bila tipografski eksperiment...ovako nije! Hmmm....onda bih stavio naslov teme Word play.... wink.gif

Hvala u svakom slucaju biggrin.gif
Trunks
Nisi me baš razumeo, kad stignem okačiću ti neke radove drugih dizajnera, tipografske eksperimente. Ovo tvoje je zezanje sa kompozicijom (ritmom, ravnotežom), ne baš sa tipografijom. smile.gif
UMETNIK
CITAT (Trunks @ Jan 7 2008, 22:54) *
Nisi me baš razumeo, kad stignem okačiću ti neke radove drugih dizajnera, tipografske eksperimente. Ovo tvoje je zezanje sa kompozicijom (ritmom, ravnotežom), ne baš sa tipografijom. smile.gif

Uvek raspolozen da gledam tako nesto...dobro! Cekam wink.gif
Razumeo sam te... biggrin.gif
popaj
slazem se trunksom ovo sto si dao bi pre moglo da se nazove kolazom nego tipografijom samo zato sto si ubacivao netipografske elemente.
Bezobzira lepo si to sve napravio, pre svega dobre su kompozicije smile.gif
ali probaj i neke cisto tipografske igre (gde bi koristio samo reci i slova)
Pina
Dopadljivo, slatkasto, malo zagusljivo 1 i 2, ali dobro si se poigrao smile.gif
UMETNIK
Hvala svima na komentarima. Glavna moja greska je sto sam ja sve to nazvao Typography play!
Ovo su "digitalne grafike" tongue.gif wink.gif smile.gif
Gospodin Branislav
jedino dvojka (2 rad) rady ostalo je samo nabacano a kako Trunks kaže mogao si da se poigraš samim elementima typografije i oblicima slova. Al' lepo je što uopšte radišnešto ovako... za nekog bi to bilo "viša matematika"!

poz

ooff topic
@UMETNIK

ŽIČA logo ti je baš cool! wink.gif
UMETNIK
CITAT (Gospodin Branislav @ Jan 12 2008, 01:12) *
ooff topic
@UMETNIK
ŽIČA logo ti je baš cool! wink.gif

smile.gif wink.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.