Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Mrtva Cigara
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Makrofotografija
veve
Isprobavao sam novu opremu koju sam kupio pa mi se svidela ova fotografija, nadam se da ce i vama...

CANON 40D + 100mm Canon Macro Lens Ultrasonic + 2x diopter + 4x diopter
nkls
ujee! blink.gif pogledaj samo onaj presek (omot od filtera!) Č'če!!! ovo levo (duvan) kao čvarci neki. daj neku bubicu nađi i slikaj.
veve
smile.gif ma slikao bi ja bubicu nego nisam mogao da nadjem ni jednu u celom stanu.. 78 kvadrata smile.gif..... nigde ni pauka nema... nasao sam nesto u paukovoj mrezi (odavno napustenoj) siiiiiiitno, celih 2mm veliko.... mislio sam da su paukove nozice , nekako sam to skobeljao iz mreze stavio u makro box i slikao i tek onda provalio da je to isisani komarac.... ali nije fotka ni malo interesantna (mutna je cela) pa je nisam ni postovao...
Sasa_NS
Ja ne vidim slike... Ajde batalite više taj Imageshack i pređite na Photobucket ili nešto još poštenije... sad.gif
veve
Sasa_NS
Zahvaljujem! Sada je mnogo bolje... smile.gif

Dobra fotka, ali više kao mala demonstracija mogućnosti te "stotke". Zaista treba da potražiš nekog insekta, pa da taj objektiv zablista u punom sjaju...
nkls
savet za insekte, bube.. ostavi preko noći malo hleba na pod i kada se ujutru probudiš verovatno ćeš imati neke bube. smile.gif
veve
veruj mi... nista ni od toga....stavljam im i slaninu... i nista... smile.gif
berekin
CITAT (veve @ Jan 4 2008, 16:49) *
veruj mi... nista ni od toga....stavljam im i slaninu... i nista... smile.gif

Ko nema makro objektiv moze da ih hrani sa slaninom dok ne porastu da moze da ih slika sa 50kom wink.gif laugh.gif
idutina
Meni se nekako otima utisak da su te dioptrije dodale toliko plavih aberacija da je to nekulturno, a plus su svi ćoškovi mutni.
Chainsaw
Još jedan razlog zašto nikada u životu neću pušiti blink.gif
nkls
CITAT (BEREKIN @ Jan 10 2008, 17:28) *
Ko nema makro objektiv moze da ih hrani sa slaninom dok ne porastu da moze da ih slika sa 50kom wink.gif laugh.gif

što bi mi rekli: "štapom i kanapom" laugh.gif biggrin.gif
trapava
dobro veche,samo sam posmatrac,a ova cigareta izgleda tako da cu najverovatnije prestati da pusim!!!Sjajno skroz.
Dusko Popov
kadar super ali je preostreno
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.