Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: NIKKOR 16-85mm DX SWM VR ED IF Aspherical
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografska Svaštara
vlah2005
Na ovom koreanskom(?) sajtu:

http://www.thaisecondhand.com/view/print.p...duct_id=6056960

pojavila se "vest" o novom Nikonovom zum objektivu. Pomalo sam skeptican u vezi istog, posebno kada uporedim cenu (10.000TB ~ 300USD) i karakteristika ovog sociva (24 - 128mm LF)?! ohmy.gif

Da li je ovo Novogodisnja sala? blink.gif

Vlah cool.gif
Photodjo
lici na 18-70. Mislim da je fake zesci.
ervin
meni izgleda odlicno za svadbe . uzimam jedan za te pare
vlah2005
^
Joomla, nisam nikada imao u rukama Nikonova dSLR tela D2H i D2X, ali mi se cini da je na ovoj fotografiji jedan od navedenih sa tim "imaginarnim" zumom? huh.gif Pa se sada pitam, koji to "majstor" kaci na telo od vise hiljada USD objektiv od nekoliko stotina USD? Voleo bi da gresim, ali bojim se da je ovo ipak Novogodisnja sala? mad.gif

Vlah cool.gif
Abdee
Ne mora uopste da je sala ili prevara. Visoko kvalitetni stabilisani zum ovog raspona tj. sprcena verzija 24-120VR je nesto sto Nikon nema tj. ovo je odlicno staklo koje ce verovatno da kosta kao 18-200 pa ko vole sire uz D300 uzimace ovo novo staklo a ko vole ultrazum varijante uzimace 18-200..
Beloved
Navodno bi trebalo da bude zvanicno predstavljen na dolazecem PMA08 krajem meseca. Znaci jos uvek je na nivou glasina-traca.
vlah2005
Nadam se da ce ljudi iz Nikona procitati nase poruke? smile.gif Jer, ako postoji idealan zum za nas sirote prodavce neketnina, onda je to bas ovaj! rolleyes.gif Kada sam se odlucivao za svoj poslednji digitalac, Sony R1, raspon objektiva mi je bio primarni faktor! Kada bi novi Nikonov zum bio bar pribliznog kvaliteta kao onaj na R1? biggrin.gif

Vlah cool.gif
vlah2005
Upravo mi je pristigao sledeci prilog od jednog naseg clana. smile.gif

Nisam znao da je Google tako azuran? huh.gif

Vlah cool.gif Kliknite za pregled priloga
suMAHER
E, takav objektiv me vise zanima nego D90!
Lexus
Zvuci zanimljivo skroz, vidjecemo smile.gif
DjordjeJ
Ne verujem da je fake. Ima dosta različitih slika objektiva da se nadje. Ko bi se zezao da lažira skoro kit objektiv. Na FM se spominje da će se možda pojaviti krajem 2008 ili početkom 2009. Ko zna. U svakom slučaju interesantan objektiv.
ljm
^ Ako su fotografije autotecne (meni izgleda da jesu) pojavice se mnogo ranije!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.