zlatiborac
Jul 19 2005, 08:43
Ah eh uh..... Planula je nekako u gornjem desnom coshku. To je i najveca zamerka. Druga je shto se brus ne vidi "chisto" tako da neko neuk i ne zna shta se deshava na slici.
Mozda bi bolje legao neki pogld sa strane?!?
Fotka je morala da plane. Jos je i dobro eksponirano kada se u obzir uzme kakav je kadar u pitanju...
Al' trebalo je sire...
Inace odlicno.
Mozda je trebalo sire kako kaze Cvorovic ali i ivako je mnogo dobro .
Pozdrav ...
Nije loshe, steta sto se ne vidi lice jer mislim da bi puno imalo da kaze...
DamirK
Jul 19 2005, 10:50
Super je ovo Che, jedna od tvojih boljih slika.
Jedino bih voleo da vidim crni sorc, umesto ovog.
the.harvester
Jul 19 2005, 10:57
ne smeta mi što je pregorelo, naprotiv, nego mi smeta što je lice prekriveno rukom...
other than that, odlična fotka
robi-bobi
Jul 19 2005, 11:04
CITAT (zlatiborac @ Jul 19 2005, 09:43)
... shto se brus ne vidi "chisto" tako da neko neuk i ne zna shta se deshava na slici....
upravo to
-=: soNic :=-
Jul 19 2005, 11:58
CITAT (the.harvester @ Jul 19 2005, 10:57)
ne smeta mi što je pregorelo, naprotiv, nego mi smeta što je lice prekriveno rukom...
other than that, odlična fotka
isto i ja mislim. samo da se vidi lice...
SpinneR.sr
Jul 19 2005, 13:36
Predložio bih premeštanje akcije malo ulevo, dobio bi 2 stvari..
Bolju pokrivenost kadra detaljima
Otkriveno lice
Dopada mi se duža exp. kosio sam milion puta tako da već čujem zvuk brusa.. zving.. zving..
Zanimljivi komentari...

Fotka mi je odlična.. Sve mi je super, i preplanulost, koja taman asocira na vrućinčinu prilikom kosidbe, a i zamah ruke preko lica, ima svoje čari. Ako ćemo da cjepidlačimo, ja ga jedino zamišljam u farmericama na tregere..

Da, i malkice širi kadar, kako pomenu Abdee.. Inače, super fotka, kao što rekoh.
Tolimir
Jul 20 2005, 00:48
CITAT (dada @ Jul 19 2005, 17:19)
...ja ga jedino zamišljam u farmericama na tregere..
preplanulog i nabildovanog...
Svidja mi se kompozicija. U prvi mah sam mislio da oštri sa nekom memorijom. To što ne vidim baš celo lice ne smeta...
+
Interesantna ideja
Kompozicija
Autor
-
Lakat je odsecen (a tu se nikad ne sece)
Pantalone ne odgovaraju prilici
I kao sto rekose, glava se ne vidi
purplejunk
Jul 20 2005, 17:27
Definitivno jedna od boljih fotografija na Zoni u poslednje vreme
Mnogo mi se svidja, odlicno komponovana, i sto neko rece, dobro eksponirana sa obzirom na kontru koju si garant imao. Meni iskreno smeta samo desna ruka koja je blago razmrljana, i njen polozaj. Bilo bi super da je pomerio tu ruku u stranu, otkrio lice i eventualno pogledao u samu kosu.
Bez obzira na to, 10* for this one
Chegevara
Jul 23 2005, 14:42
Jos jedna zahvala, necu da kacim kolor verziju, ona je mozda manje 'progorela' ali ja sam je ovako vidio u startu. Nisam imao vremena da kadriram shire, jer me nisu cekali da zamjenim objektiv, a vjerovano bi bilo simpaticnije. Poza, moja velika dilema, jer imam jos par fotografija u seriji, jedna gdje se vidi lice, a belegija je pomjerna i klizi niz lijevi dio fotke, ali tu kosibasa izgleda kao da gleda u fotografa, pa mi se to nije svidjelo. Ovako, nije bas idealno, ali ovo je jedina gdje se vidi jedno i po oko, gdje se vidi koncentracija na posao, i gdje se vidi 'akcija', pa sam zato nju okacio. Kontra jeste bila, ali nije bilo previse problem, obzirom da je nebo bilo u fazonu onih eurokrem oblaka, znaci razmazano plavo bijelo. Zapravo mislim da je to sretna okolnost zbog koje sam dobio dosta korektne detalje po cijeloj fotografiji. Sto se tice garderobe, volio bih da je ona bijela kitnjasta narodna, ali u tome vise niko ne kosi, zapravo rijetko se uopste rucno kosi, pored kosachica, traktora, ......