bas zbog integrisane zvucne, prva stvar je maticna. prvo to, pa sve ostalo.
kao sto joj ime kaze, motherboard je uvek na mestu #1, da bi drajver za zvucnu uopste mogao da skonta da zvucna postoji.
kod integrisane opreme, sa drajverom za maticnu idu i periferni drajveri u istom paketu.
anyway, ne verujem da je u tome problem
@mocni ze:
jesi li proverio od cega je taj proces?
to verovatno nije bio proces od flasha, vec od instalacije.
uzmi i rucno pronadji fajl c:\program files\macromedia\flash 8\flash.exe
pokusaj da ga startujes.
formatiranje diska ne resava uvek problem ako ga uopste ikad i resava.
ne znam ko je tome naucio ljude na prvom mestu...
ako je sve otislo dodjavola, da, formatiraj disk, ali ubuduce resavaj problem tamo gde je nastao. kao i u zivotu, zaboravi na reset.
od 92 (prvi pc) sam formatirao disk samo jednom, ne racunajuci prvi format koji udaram kad kupim novi disk.
pokusaj da saznas tacno zasto ta kopija flasha odbija da se instalira. da li je sve u redu sa tim windowsom? da li je sve u redu sa tim flashom? da li si online? da li si instalirao sve potrebne drajvere? da li si instalirao jos nesto pre toga? da li je neki prethodni proces sprecio instalaciju na neki nacin? da li si pokusao da instaliras sa naloga koji nema privilegije da instalira flash? moze da bude bilo sta. kao sto vidis ima milion pitanja na koja treba dati odgovor, a tek sam poceo.
najlakse je formatirati disk. uradi to na tezi nacin -- otkrij pravi uzrok svog problema i uradices cetiri stvari:
- resices problem
- naucices nesto
- neces formatirati disk i neces potrositi citav dan na instaliranje gomile softvera i tjunovanje sistema
- neces zavisiti od drugih
treba ti samo malo snalazljivosti i strpljenja.
btw, trudi se da dajes temama malo deskriptivniji naziv.
pocecu automatski da zatvaram teme koje se zovu problem, jos jedan problem, najstrasniji problem, opet onaj problem, jao imam problem, problem problem, PROBLEM!, grozan problem, moj problem, veliki problem, problem pomozite, pomozite problem i slicne probleme.
procitaj
pravila.