Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Kalendar i Vizit Karta ... 2008
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
Mufljuz
Pozz svima! Posto nam polako ali sigurno dolazi nova Godina eto ja sam Odradio Neki Promo materijal za Pub u kome radim pa me cisto intresuju komentari. Ovo sam inace radio za DŽ, pa ako možete da mi date savet kolko se odprilike ovo naplacuje, posto ima izglada da cu raditi josh ponesto ... cool.gif

PS. znam da sam usro sa tim 2008 ali to je ispravljeno prilikom Shtampe ...
BECHA
Pa posto je vec zavrsena stampa onda ti neka konstruktivna kritika nece biti od pomoci ali opsti utisak je ga ne bih stavila na zid sad.gif
Ratnik
Pa, iskreno da ti kazem, za "dz" je ok. Nego, dosta je necisto, previse je "cudnih" efekata koristeno, fontovi ne idu nikako na ovu podlogu itd. Ima jos puno da se radi na tome, al sve u svemu je ok, ako je za dzaba...
ZuXters
ja iskreno ovo ne bih stavio na zid, jer bi mi oteralo sve moguce musterije, dok sam skontao sta pise, poludeo sam biggrin.gif

nemoj da se ljutis, ali tako je...
RoBoT
po meni se totalno uklapa u ambijent paba(koliko mogu videti sa slike) i dobro predstavlja takav ambijent, svidja mi se!
neu3no
Nije baš ... da ne možeš još da se potrudiš.
Mr. John
Mnogo je bre sumorno.

Hvata me neka neprijatnost.
Mufljuz
Sto se tice Grubosti ... u tome i jeste fora . To sam namerno odradio da bude Grubo Jer Ambient je otprilike takav ... sto se sa fotke bash i nemoze videti. U svakom slucaju Intresuju me vashe kritike da ubuduce budem Bolji .. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mene vishe Intresuju Cene za ovakve stvari Kolko se to Naplacuje Kalendar i Vizit Karte?
Mr. John
CITAT (Mufljuz @ Dec 21 2007, 00:16) *
Sto se tice Grubosti ... u tome i jeste fora . To sam namerno odradio da bude Grubo Jer Ambient je otprilike takav ... sto se sa fotke bash i nemoze videti. U svakom slucaju Intresuju me vashe kritike da ubuduce budem Bolji .. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mene vishe Intresuju Cene za ovakve stvari Kolko se to Naplacuje Kalendar i Vizit Karte?

Pa i nije ti neka fora!
Kakav god da je ambijent, tvoje delo treba da se istice (pogotovo kada je u pitanju kalendar) da bi ga neko primetio. Ovako si pokusao kao da ga uklopis, ustvari si ga samo umuljao.
Sto se tice vizitke... Vidjao sam i losije.

Pokusaj ovo da shvatis naj konstruktivnije posto mi nije namera da pljujem neciji rad i da odem na spavanje. Stvarno, ako zelis da zaradjujes pare na ovaj nacin, neces bas daleko dogurati.
Moras ozbiljnije da razmislis o svemu pre nego sto nabacas nesto u Photoshopu.

A sto se tice cene.. To vec zavisi od toga koliko cenis svoj rad.
DrDre
CITAT (ZuXters @ Dec 20 2007, 18:13) *
ja iskreno ovo ne bih stavio na zid, jer bi mi oteralo sve moguce musterije, dok sam skontao sta pise, poludeo sam biggrin.gif

nemoj da se ljutis, ali tako je...

Potpisujem ovo! biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.