Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Posao: traži se web designer
Dizajn Zona > Poslovi > Poslovne ponude
MarioFr
Pozdrav ljudi!

Da odmah pređem na stvar:

Turistička agencija Adriatic.hr (www.adriatic.hr) traži web designera sa znanjem (x)HTML-a i CSS-a, te poznavanja rada u Photoshopu.

Malo detaljnije:
- traži se osoba sa područja ex-Yu (dakle Srbija, BiH, Makedonija, Hrvatska, itd.), koja bi bila voljna raditi full-time
- ne tražimo novog Jeffreya Zeldmana, već nekog tko je spreman samostalno raditi i učiti (ne nužno tim redom) na stvarima vezanima uz opis posla, te u timu s ostatkom IT ekipe (programerima i web marketingom)
- posao je u Splitu
- da, potrebno je preseliti se u Split :)
- online prijavu možete izvršiti ovdje.
- plaća je redovna i, vjerujem, pristojna za ove prostore (isplata svakog 10og u mjesecu)
- Adriatic.hr je jedna od većih turističkih agencija u Hrvatskoj i zapošljava od 25 - 50 ljudi (ovisno o sezoni)

Atmosfera:
- internacionalna, trenutno se u firmi nalaze ljudi sa područja Poljske, Češke, Slovačke, Rusije, Francuske, Rumunjske, Srbije...
- prosjek godina je ispod 30. (ima par onih koji prelaze tu magičnu granicu al s njima se ne družimo, tako da nema problema :P )

Ostalo:
- Sve što vas interesira možete saznati ovdje ili putem naših web stranica.

Toliko od mene, sad je na vama red!

p.s.
ako post ne spada u ovu kategoriju, isprike (nema kategorije za poslove?)
Milos Jankovic
Ako neki kandidat iz Srbije bude primljen to znaci da mora da se preseli u Split. E sad, postavlja se pitanje hoce li plata biti dovoljna da se plati stan i da ostane nesto, ne bas za kokice, nego nesto konkretnije ili firma placa smestaj?

I na koj vremenski period je posao, "sezonski" ili neodredjeno?
MarioFr
CITAT (Milos Jankovic @ Dec 20 2007, 18:06) *
Ako neki kandidat iz Srbije bude primljen to znaci da mora da se preseli u Split. E sad, postavlja se pitanje hoce li plata biti dovoljna da se plati stan i da ostane nesto, ne bas za kokice, nego nesto konkretnije ili firma placa smestaj?

I na koj vremenski period je posao, "sezonski" ili neodredjeno?

Pitanja na mjestu. Evo ovako:

- putni troškovi su plaćeni
- smještaj plaćen
- posao stalan

Što se tiče samog iznosa plaće, na to nažalost, ne mogu dati odgovor jer direktor firme naravno dogovara uvjete sa potencijalnim zaposlenikom. Dakle, u slučaju da ima interesa, da kandidat zadovoljava uvjete, obaviti će se telefonski razgovor (mi zovemo) i dogovoriti detalji oko plaće i razjasniti dodatne nejasnoće ako ih bude.

Eventualno mogu dati neke podatke oko životnog standarda i kako se cijene kreću, tako da možete procjeniti?
Milos Jankovic
Nema sumnje posao je izazovan i zanimljiv i ozbiljno razmisljam da konkurisem, pa bi dobro dosla svaka informacija smile.gif
Milos Jankovic
Cekamo informacije o cenama i ostalo smile.gif
MarioFr
Isprike na kasnom odgovoru, no s obzirom na Božić i produženi vikend, nisam bio u firmi wink.gif

E, što se tiče cijena, evo ovako nekako to izgleda:

Početi ću sa onim najvažnijim smile.gif

- Pivo u dućanu od nekih 0.70 pa do 1 EUR (0.5L)
- Pivo u kafiću: oko 2 EUR (0.5L)
- Kruh: oko 0.80 EUR
- Mlijeko: 0.70 EUR
- Internet: DSL je od nekih 15-ak do 30 EUR mjesečno (flat).

What else? hm...ako se sjetim još nečeg, nadopišem.

p.s.

Pošto vidim da ima već nekoliko prijavljenih ljudi, za one koji su se već prijavili, a i oni koji će to naknadno obaviti, samo da vas obavijestim kako prije 01.01.2008. ne očekuju poziv, pošto je pola firme sada još uvijek na odmoru...
guja
... ma super je sve to ... Ne zaboravi da moras da skines BG tablice, pa prelepis sve oznake. Bio sam letos i vrlo mi je zao zbog toga, jer sam otisao nasmejan ... kao znas ... ono propaganda, politika ... mene to ne interesuje ...

e ja nisam skinuo tablice ... i na 100 metara ablenduju, sviraju ko da smo vanzemaljci. u tom trenutku me to nije pogodilo. al sad sa par meseci distance. nije nam mesto tamo. BTW bio sam izbacen iz smestaja u Bolu na Bracu zato sto je gazda koji se vratio iz biloga grada splita bio torcida - kao renoviraju. ok odreagovala je turisticka organizacija i dali su nam smestaj od 100 E dnevno po ceni od 40 kolko je bio ovaj koji smo platili.

Isto tako je u Istri strava, osecao sam se kao kod kuce i odlican je provod. na Bracu je isto super i Hvar je ekstra (preporucujem Mamma Mia restoran - najbolja italijanska hrana u svemiru).

I nemoj sad da me demantujes jer me 11 ljudi sa fudbala ubedjivalo da ne idem tamo a ja da dokazem bas uinat u split. e kad sam se vratio i ispricao sta mi se desavalo ...

BTW. Adriatic.hr je super sajt i odlicna je firma.
nixa
ja sam letos isto bio tamo , imam puno prijatelja ( sto poslovnih , sto privatno ) u tom delu ( od Splita pa nanize ) i bilo je super ...

Malo je cudno u sustini, ali ako mozes da predjes preko nekih stvari ( parcialno istinitih ) , imaces super vreme u najlepsem delu Jadrana smile.gif
MarioFr
CITAT (guja @ Dec 27 2007, 21:01) *
I nemoj sad da me demantujes jer me 11 ljudi sa fudbala ubedjivalo da ne idem tamo a ja da dokazem bas uinat u split. e kad sam se vratio i ispricao sta mi se desavalo ...

A ne znam šta da ti kažem na to. Da kretena ima - ima ih, svakako, to je neizbježno gdje god da ideš...evo, sad kad dođe kolega iz Novog Sada poslije nove, pitat ću njega za dojmove iz prve ruke (bio je cijelo ljeto tu).

A šta se tiče auta, ja ga ne bi "vodio" u Split iz drugih razloga:
- Split je mali (oko 250k stanovnika sa okolicom). Sa jednog kraja na drugi možeš praktički doći laganim hodom za nekih 40ak minuta.
- firma je (a pretpostavljam i smještaj će biti blizu) "u sredini" Splita. Do rive i centra treba 15 minuta, do Bačvica treba 15 minuta...
- zbog te skučenosti, Split ima problema sa parking mjestima. Parkiranje je noćna mora, tako da s autom negdje ići a kad tamo možeš doći u 15min na noge i nije baš neki doživljaj smile.gif
MrSteel
well, treba reci Nixa da si se sluzio kruhom, kavom i sl., i da koriscenje "nehrvatskih" reci nije proprucljivo
sto nikako ne znaci da se ne treba javiti na oglas za posao
Milos Jankovic
Ne znam... Sve ovo sto ste naveli i nije bas nesto... Kao sto Mario rece svugde ima budala. Ali je neminovno da cemo opet ziveti zajedno za 6, 7, 8 ili ne znam ni ja koliko godina kad udjemo u EU...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.