Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Gardos
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ulična i urbana fotografija
Boba
Camac:

Balkanska prica:

Nikon F80, Tamron 28-70 f2.8..
doomster
Другу шаљи за неки конкурс о екологији. Сјајна је у комбинацији с тим натписом на стубу. Само непотребно ти је овде бленда на 2.8.
gizmo
Gardos?
Gardos je jos malo levo pa uzbrdo wink.gif

Svidja mi se druga fotka. Mozda si mogao da suzis pricu na mrtvo svinjce i natpis na stubu "Klintone..."

@Doomster - mislim da covek samo navodi kojim objektivom je slikao, a ne da je bila blenda 2.8.
doomster
Могоче, могоче. Ак је так, испричавам се smile.gif Мада на први поглед заиста делује да је велика бленда. Нема, нажалост, егзиф rolleyes.gif
Dusko Popov
genijalno, secam se pre desetak godina dok sa ucestalije pecao, e mladosti rolleyes.gif da je ispod Gazele jako dugo bio neki mrtav ker ogroman al ne imah tad digitalca jbg.

ovo obavezno negde treba izaci u nesto vezano za ekologiju znam kad pecam na Rasini u Brusu to redovno ljudi bacaju crknute zivotinje ili otpatke od klanja, nepotrebne macice i kucice, cvrsti otpad, kanalizacijui sl. sve u reku uzas uzas

Joooj... Klingtone (Miki Manojlovic) laugh.gif
Boba
Hvala smile.gif
2.8. je objektiv, ne secam se koji je f na drugoj (nema egzifa jbg smile.gif, a i iskljuchena mi je bila ona f-ja upisivanja "egzifa" na film sad.gif)

P.S. btw, gde u bg-u moze da se skenira film u nekoj vecoj rezoluciji, a da pritom ne oshtete isti? smile.gif (za skeniranje, btw, izbegavajte Uroshevic, unishtili su mi totalno film, sreca pa je dotichna fotka neoshtecena smile.gif)
Dr Bouz
i meni je druga boljija. b.t.w. i ja sam prvo pomislio - pa ovo nije gardos-ovo je dunav pod gardoshem.
nkls
druga je jeziva! odlična fotka, ali jeziva. prva je isto kool samo je fokus nije na čamcu.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.