Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: San disk rescue pro
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografska Svaštara
panemoj
Vratio mi je 40-ak giga fotki sa formatiranog ( greskom ) harda i gomilicu programa.
Sve to posle 2 puta po 48 SATI ( iz win 2000-XP bio mrtav ) pretrage nekim idiotskim programima ( 2 puta mi je na 90-99% od 48 sati pretrage-nestane struje mad.gif mad.gif mad.gif )
Sve fotke su potpuno neostecene ( sto RAW, sto JPEG ) i ima ih milijardu rolleyes.gif biggrin.gif
Abdee
Uhhh... Dobro je.

Za dalje predlazem sledece: extena fijoka + vel'ki HDD + drzanje svega toga na drugoj lokaciji.
Geza
Brrrr...
Mene je i fioka dva puta izdala od tada se bekapujem i na DVD-ove.
Drago mi je što si spasao podatke, dobro znam kakav je to osećaj. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
panemoj
Jednom cu ti ( vam ) ispricati kako se to desilo ( ne biH mi verovao )...
nidza
Opusti se, posle formatiranja bi ti svaki recovery program izvukao podatke. smile.gif Ja već godinama koristim prastari Get Data Back, 2 verzije, za NTFS i FAT.

Ako nisi posle toga ništa nasnimavao na hard, potpuno je normalno da budu neoštećene, sve do jedne. smile.gif
panemoj
^^
smile.gif

CITAT
...pretrage nekim idiotskim programima...

Jedan od tih par je bio i Get Data Back, kao i Recover My Files, DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100... smile.gif

Slava i hvala San disk rescue pro-u smile.gif smile.gif
Dr Bouz
cekaj, ne ri-se, da si se akao par puta po par dana nekim tako gramima-pro, i ondak si turio gorepomenuti, i on to *ispovracao za ocasije posla nego oni prethodni?

*draaagi boooco, niko ovde ne povraca (crevni sadrzaj) po tvojim slikama, to je samo termin koji sluzi da se oznaci povracaj necega, pa ondak ponovljena ta radnja - dakle vise x rolleyes.gif
panemoj
Lepo citaj ( ili bar pazljivije ) umesto sto kucas te tvoje - 'odgovore na prvu ' ... tongue.gif

CITAT
Sve to posle 2 puta po 48 SATI ( iz win 2000- XP bio mrtav )

I nemoj sad da ides s' pricom jos dublje i dalje... tongue.gif
" Izvini druze Borise-bio sam brzoplet ... " laugh.gif

p.s.
Vezano za
CITAT
*draaagi boooco, niko ovde ne povraca (crevni sadrzaj) po tvojim slikama, to je samo termin koji sluzi da se oznaci povracaj necega, pa ondak ponovljena ta radnja - dakle vise x

paa...procitaj jos jednom gorenapisano ( moje, ne-tvoje )... tongue.gif
guja
Cujem ti glas kako se nerviras dok ovo citam laugh.gif

Nisam ni sumnjao da ces povratiti slike.
panemoj
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
( nema sanse - Bouz je moj " Brate znas me - znam te " ) biggrin.gif biggrin.gif
mangia
CITAT (panemoj @ Dec 18 2007, 17:36) *
Slava i hvala San disk rescue pro-u smile.gif smile.gif

ne radi ti link smile.gif
guja
laugh.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.