Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: [reseno] kompajliranje swf-a na linux serveru
Dizajn Zona > Tehnike > Flash
ivanhoe
Treba da uradim sledece (ukoliko je to uospte moguce): Dobio sam vec odradjen flash filmic koji je zamisljen kao nekakv fancy slideshow, i sad treba da napravim server-side (verovatno php) skript koji ce da omoguci korisniku da uploaduje svoje slike i da ih doda u taj postojeci flash. Fora je da slike moraju da budu embedovane u flash, ne smeju da se externo ucitavaju, jer se to onda sve posle kompajlira da bi radilo kao screensaver.

Da li bih mogao da iskoristim flex za ovo? To bi mi bilo relativno jednostavno, jer se svodi na menjanje mxml fajlova, ali (posto sam potpuni laik za flex) ne znam kako da iskoristim ovaj postojeci fla/swf fajl u toj varijanti? Trebalo bi prvo njega da konvertujem u flex projekat nekako, pa da mu onda php-om menjam mxml fajlove..

Mozda bi to bilo jos jednostavnije ako postoji nekakav flash kompajler koji radi pod linuxom i koji moze da iskompajlira flv i slike (koje cu ja da imenujem kako treba) u swf ?

Ajd ako neko ima neku ideju kako bi ovo bilo najlakse uraditi, svaki savet mi je od koristi..
MrSteel
mtasc linux

swfmill

mislim da su oni dovoljni, ima i dosta primera po netu
verovatno bi i Flex SDK bio resenje

[edit=syndrome] ispravio mali tipo
ivanhoe
thanx, swfmill se cini kao super alat za ovo..
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.