Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Dimenzije omota za DVD diskove
Dizajn Zona > Tehnike > Rasterska grafika
The Best Design
Potebne su mi tacne dimenzije omota za dvd diskove.Ima onih debljih i tanjih kutija,tako da mi trebaju za obe.Ne mislim na one male omote 12 x 12, nego na one vece.
Uradio bih pripremu pa bi to nosio u stampariju.I koja se rezolucija najcesce koristi za omote?
Pozz i hvala unapred.
Gremlin
Dete bre pa imaš li ti lenjir?
The Best Design
CITAT (Gremlin @ Nov 17 2007, 11:59) *

Imam ja lenjir,ali me zanima tacna dimenzija,posto je neko verovatno radio to sto meni treba.
Valjda postoje neki standardi.A ti si mogao i nesto vise da napises od ovog "lenjira"...stvarno si mi pomogao
henrik
Da bi dobio pravi odgovor, treba da postaviš određenije pitanje. Omota za diskove ima milion.

Što se tiče rezolucije, ista je kao i za ostali štampani materijal, zavisno od tehnike štampe i još koječega. Pošto je očito da baš i nemaš iskustva sa tim, prvo se malo informiši putem stručne literature, gugla, saveta stučnjaka, a i ovde imaš svašta korisno po lepljivim temama.
The Best Design
Sto se odmah svi ljutite? Nisam nikad radio omote,ali sam radio druge stvari i imam iskustva.

Ovako sam ja radio,mozda nekome zatreba.Dobro se uklapa u kutiji.
26,8 cm 19,5 cm 300 dpi
Izvinjavam se ako sam bio malo grub,nadam se da necete zameriti.
Jos jednom pozdrav svima.
henrik
Ko se ljuti?

Rasklopa i omota za diskove ima milion, kao što sam rekao. Od običnih do perverznih. Zato moraš da budeš određeniji kad postavljaš pitanje.
Dejan-PhoenixDS
CITAT (Gremlin @ Nov 17 2007, 11:59) *

Zaboravio si da trejdmarkujes lenjir ! biggrin.gif
Gremlin
Hahahahaha˜™
Dejan-PhoenixDS
CITAT (Gremlin @ Dec 3 2007, 23:50) *
Hahahahaha˜™

e tako vec moze ™
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.