Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Statusi na forumu...
Dizajn Zona > Opšte informacije > Predlozi i pitanja
filip83
Zanima me sta znace ovi statusi:
1) Validating
2) Infostud Team
3) Foto Temple
4) Caskaci
:k
Trunks
Ništa bitno za krajnjeg korisnika. smile.gif
filip83
Ajde, ajde "krajnjeg korisnika" (biggrin.gif) jako zanima...
Trunks
Pa kažem ti, ništa bitno. Grupe korisnika koje imaju različite dozvole, većina ih je napravljeno kad smo imali nešto u planu ali nismo ipak sproveli na forumu, pa sad zvrje prazne. Osnovne grupe su: Gost, Validating (član se registrovao ali nije još validisao nalog), Članovi, Urednici, Globalni urednici ili Supermoderatori (isto što i urednici s tim što uređuju svaki forum) i Administratori.
filip83
Ok, za ove sam znao... Sem za validating... Hvala, pozdrav wink.gif
ddjuka
Trunks brate, kad cemo mi ostali dobiti neka obelezja?
filip83
Status nije obelezje. Status je obaveza. Status ces dobiti kad (ako) pokazes odredjeni nivo znanja i nacina postovanja. (ne znam te, mislim generelno). 90% ljudi zeli da bude moderator samo da bi mogla da se hvali u drustvu... Pokazi da si kvalitetan clan i dobices ponudu. wink.gif Napominjem jos jednom da pricam generalno. Jel tako Trunks? Pozz
ddjuka
Daleko od toga da sam ja kvalitetan clan i da hocu da budem moderator, nego sam mislio na one zvezdice i slicne zajebancije koje postoje na nekim forumima, tipa rejting, korisnost clana i to.
Christopher Carrion
Bilo je neke priče o tome ali nikako ne možemo da se odlučimo između cvetića i pčelica... sad.gif
filip83
A ok... Nisam znao nasta mislis, posta to ovde nema, a ni na forumu na kom sam ja mod. Veruj mi trnovit je put do statusa... wink.gif
Candy Guru
Para vrti...
the.harvester
CITAT (Trunks @ Nov 12 2007, 18:42) *
validisao

Priznaj da si izmislio ovu reč.
Trunks
Guilty as charged.
krisc
Truki, Truki, zaboravljaš srpski. I posle tebi prepuštamo prevod foruma. C c c.
Christopher Carrion
Možda ga prevodi na engleski. smile.gif
Trunks
laugh.gif
krisc
LOLz

Što kažu Leskovčani: „Ne se znae“. wink.gif
jovbranko
Ajde, ajde... Krajnje je vreme... Znate li kakvo je zadovoljstvo kad ti se rejting popravi? Ne mos' celu noc da spavas od uzbudjenja...
Ja licno, bih uveo da se svakog dana clanovima poboljsava rejting. laugh.gif

Pozdrav.
gui-guru
trunkse trunkse, aj priznaj da negde postoji skrivena "shit lista" biggrin.gif
HaL[1338]
CITAT (Christopher Carrion @ Nov 12 2007, 10:35) *
Bilo je neke priče o tome ali nikako ne možemo da se odlučimo između cvetića i pčelica... sad.gif

jel mogu ja da budem pcelica?
ugac
CITAT (cyberserbia @ Nov 12 2007, 19:18) *
Daleko od toga da sam ja kvalitetan clan i da hocu da budem moderator, nego sam mislio na one zvezdice i slicne zajebancije koje postoje na nekim forumima, tipa rejting, korisnost clana i to.

Prodje neko vreme, svratish na e-bay da kupish po prvi put kvalitetan kishobran i naletish na oglas: Prodajem chetiri (4) pchelice i dve (2) zvezdice (*) kompatibilne sa Dizajn zonom (DZ). Ova kompilacija znakova vam garantuje uspeh i definitivno bolji socijoloshki polozhaj u krugu DZ.
I to nije sve, uz gore pomenute pchelice i zvezdice ide i najnoviji paparaco tutorijal-Uhvati guzicu!
Cena prava sitnica-366,99 demijanchica!

mellow.gif Treba li to nekom?
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.