cao svima..nece ilustrator nikako da otvori EPS a ni Import u Corelu ne pomaze
sa cim da ga otvorim a da bude vector..ako je moguce..
Hvala unapred
Pozdrav
henrik
Oct 28 2007, 02:52
Da nije u pitanju neki matori eps koji je snimljen bez previewa? Ili javlja neku grešku? Daj malo više informacija.
Kad pokusam da otvorim kaze: *.eps is in an unknown format and cannot be opened"
a fajlovi su bas sa ovog linka na DZ" Razne vektorske sitnice"
http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...=31818&st=0hvala
ps> Vidim da pored nekih koje sam skinuo oise EPS (Ill 8 version EPS) a ja koristim Ilustrator CS2(12) al nije valjda da noviji nece da otvori stariju verziju?
jovbranko
Oct 28 2007, 13:00
^ Ne verujem da je to uzrok. Pre ce biti da fajlovi nisu dobri.
Mada, prosle godine mi se desilo da sam dobio fajl radjen u 10-ci koji CS2 i CS nisu mogli da otvore vec su izbacivali gresku "Not enough memory". Uglavnom, posle visednevnog pokusavanja, kad vise nista drugo nije uspelo, instalirao sam 10-ku i onda nije bilo problema...
Naravno, najbolje resenje bi i bilo da instaliras 8-cu i da probas sa njom, ali pravo da ti kazem, ne znam gde bi mogao da nadjes instalaciju.
Pozdrav.
henrik
Oct 28 2007, 23:20
1. probaj ponovo da ga skineš
2. ako se ponovi problem, okači ga negde da i mi probamo.
henrik
Oct 29 2007, 11:40
Ovo je oštećen fajl.
Ok, znaci svaki koji nece da procita je ostecen...moze biti..uhhh al ih ima dosta.dzabe sam gubio vreme skidajuci al aj sad..
hvala puno svima
Arvin
henrik
Oct 29 2007, 20:45
Probao sam da ga otvorim u Ilustratoru, rasterizujem u Photoshopu i Previewu, nigde neće, javlja grešku, što me advosmisleno™ upućuje na to da je oštećen.
Na taj rizik moras da racunas. Nikad ne znas ko i kakve fajlove postavlja za download
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.