Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Istorija marketing agencija u Srbiji
Dizajn Zona > DZ diskusije > Advertajzing
Bl@cky
Zna li neko kada je otvorena prva marketinska agencija u Srbiji, i nacin na koji je tada ta agencija poslovala? Interesuju me sve postojece informacije i detalji kojih mogu da se domognem, da bih zavrsio diplomski!
unapred hvala unsure.gif
deepARTment
Verovatno sve te odgovore imaju Zozef Loncar i cika Vlada Ceh. Kako je ovaj drugi u proteklih godinu-dve "izasao iz price" i teze ga je pronaci, vredi daviti Zozefa, valjda je i njegov magazin Taboo nedavno dobio web sajt, te kreni tim putem...

P.S. Be aware! Barem tri coveka ce tvrditi da su bas oni napravili PRVU agenciju u gradu tongue.gif

P.S. Evo i linka, pa vredi krenuti sa "Postovani Zozefe..."
http://www.taboomagazine.org
Christopher Carrion
Koliko je meni poznato (možda grešim) začetke su predstavljali Studio Marketing "Delo" nastalo 1973. godine (Jernej Repovš od 1978, Dule Stojanović...) sa sedištem u Ljubljani (u Beogradu u Hilandarskoj, tamo gde je sada Sakanov New Moment) i kreativna agencija "Borba" u kojoj je tada radio Dragan Sakan. On je nakon nekog vremena prešao u SM "Delo" kao kreativni direktor, gde se zadržao, čini mi se, pet godina. SM Delo je u novije vreme deo JWT lanca.

Što se ljudi tiče, pogledaj na Google-u informacije o sledećim ljudima: Dragan Sakan, Dušan Stojanović, Jernej Repovš, prof. Ivan Štajnberger, Vlada Čeh, Prvoslav Plavšić...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.