Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: 2 maha
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Makrofotografija
Dragisa
Prva moja slika ove vrste i to u letu.
Vrsta: Aeshna cyanea, lokalitet: jezerce na Popovici, Fruška gora

dejanv
fina fotka...
evo i linka iste vrste slikano nekom masinerijom smile.gif
http://gunnars.nu/images/picDragonFly/index.shtml
nkls
odlično Dragiša! smile.gif lepo je videti nešto tako u letu.
Miljko KG
Super je, svidja mi se. Dragisa, da li kod nas moze da se nabavi neka solidna literatura o insektima? Interesuje me pre svega neki atlas (ili kako se to vec zove). Zamisljam to kao klasifikovan skup velikog broja vrsta. I, ako postoji tako nesto, gde moze da se kupi.
Kuzma
svaka chast(da je malko samo,mrvitzu manje sharena pozadica)
PS:mozda cu i ja uskoro jedared da ufatim neku zivuljku u letu! biggrin.gif
Dragisa
CITAT (Miljko KG @ Oct 8 2007, 22:11) *
Super je, svidja mi se. Dragisa, da li kod nas moze da se nabavi neka solidna literatura o insektima? Interesuje me pre svega neki atlas (ili kako se to vec zove). Zamisljam to kao klasifikovan skup velikog broja vrsta. I, ako postoji tako nesto, gde moze da se kupi.

Na žalost nema, ali kao što vidiš radimo. wink.gif Imam u planu da objavim više džepnih popularnih knjižica samo čekam da se skupi kritična masa fotografija. Do tada idi na moj sajt (www.naturefg.com), tamo imaš fotografije oko 1300 vrsta biljaka, životinja i gljiva koje sam do sada uspeo da navatam.
Fleggy
Odlicno. Ekstra ulovljeno..a svaka cast i za sajt!
Miljko KG
CITAT (Dragisa @ Oct 9 2007, 08:29) *
Na žalost nema, ali kao što vidiš radimo. wink.gif Imam u planu da objavim više džepnih popularnih knjižica samo čekam da se skupi kritična masa fotografija. Do tada idi na moj sajt (www.naturefg.com), tamo imaš fotografije oko 1300 vrsta biljaka, životinja i gljiva koje sam do sada uspeo da navatam.

Da, jedva cekam neko takvo izdanje, a tvoj sajt redovno posecujem. Prvu posetu sam napravio pre izlozbe leptira i moljaca. Pored jos nekoliko sajtova na nasem tlu, smatram da je tvoj retko dobra enciklopedija.
stalex
bravo, koji objektiv si koristio??
Dragisa
100 mm makro i popup blic na koji će uskoro da se vata paučina pošto mi stiže ring. rolleyes.gif
vanjus
excellent, svaka chas'
lisa
Pravi helikopter!

smile.gif

Cestitam.
froger
Sram te bilo. Ti i jos par "elemenata" ovde me bacite u bedak kad vam vidim slike. wink.gif
slavke1976
Jako mi se svidja slika, znam i sam koliko ih je tesko slikat iz vazduha, tj dok su u letu.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.