Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: [info][link] Jos Sneak Peek videa @ MAX
Dizajn Zona > Tehnike > Flash
MrSteel
http://www.peterelst.com/blog/2007/10/03/a...go-sneak-peeks/

keep them coming mr. biggrin.gif
jovbranko
^ Jbt, bas mi stvaras zazubice... biggrin.gif

MAX se ove godine po prvi put odrzava i u Evropi. 15-18. oktobar u Barseloni.
Dobio sam poziv pre vise od 2 meseca dana sa popustom od 15% na cenu ako se prijavim ranije, ali kad sam sve sabrao i oduzeo, bilo mi mnogo para...

Vise informacija o ovom MAX-u mozete da nadjete na:
https://adobemax2007.com/europe/

Sad je vec kasno za to, tesko da bi neko dobio i vizu za ovo kratko vreme, ali nije bilo price ranije o ovome... Ako nekog, ipak, interesuje nek' mi pise na pp da mu posaljem kod pa da proba da dobije popust. Pretpostavljam da je to zanimljivo nekom ko je vec u Spaniji ili nema problema sa vizom...

Vec sad razmisljam da pocnem sa pripremam za sledeci. laugh.gif
Pozdrav.
MrSteel
da i ja bi isao rado
dosta je para ali jbg
vredi

680 eur sa popustom 800 bez
inace popust su dobili svi prijavljeni na edge newsletter wink.gif

mozda dogodine
ako budem imao sta da promovisem (i koga) jer kao pojedinac ionako imam previse posla
syndrome
Spanija je sexy za vize, ne zelis da prolazis kroz to.
jovbranko
Nadajmo se da sledeci bude negde gde nemamo problema sa vizama... Po mogucstvu negde blize. Mada sa RyanAir-om i sl. videh da do Londona moz' se putuje za 35 evra ili tako nesto...

Pozdrav.
iki_xx
inverse kinematics , no more timeline tweens, sunce ti smile.gif
btw ,publika odlepila kao na koncertu laugh.gif
syndrome
A ja sam primetio da svi kaslju i krljaju, sto znaci da nismo jedini koje je zahvatila epidemija. Dva puta sam bio bolestan u ovom mesecu, i jos uvek sam.
WhiteWeedow
I ja sam bio bolsten bas je naletila neka gripa zajebana.

Oni se deru kao da su na exerima, a kao da je mesto prezentatora Carl Cox biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.