Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Jos jedna reklamica
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
MR.BIG
Danas je osvanulo u Halo oglasima a za koji dan ce na pravom mestu u punom formatu .... u X-Fitness casopisu biggrin.gif by MR.BIG

Ja presretan biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... moji prijatelji iz EXTREME GYM-a i X-Fitnessa takodje biggrin.gif

deus&machina
Ideja nije loša, ali po mom skromnom mišljenju, suviše sofisticirano za steroidoholičnu ciljnu grupu.
cygap
paaa, fino je ovo. smile.gif
nisam neki ljubitelj tog fitnesa i bodibildinga, teško da bi me bilo koja reklama povukla na tu stranu, ali ova je fina.
Pozdrav
DraganB
dobro je, ali malo prazno... da si probao pozadinu da obojis, mozda bi bilo bolje... ali, vazno je da ste ti i klijent zadovoljni smile.gif
MR.BIG
CITAT (deus&machina @ Sep 20 2007, 22:56) *
Ideja nije loša, ali po mom skromnom mišljenju, suviše sofisticirano za steroidoholičnu ciljnu grupu.

Hvala na ovome za ideju ..... a za ovo drugo nemam komentar ..... predrasude su cudo rolleyes.gif
ludakravica
CITAT (MR.BIG @ Sep 20 2007, 23:04) *
Hvala na ovome za ideju ..... a za ovo drugo nemam komentar ..... predrasude su cudo rolleyes.gif

definitivno mnogo bolje...
ali dobro izgleda...

jedino ja ne bih koristio serifni font, tj takav klasicniji za bodibilding fitnes i to...
MR.BIG
ludakravice ....... hvala na predlogu .... crna je odlicna .... bice i ova varijanta u nekom narednom periodu sigurno : )
deus&machina
CITAT (MR.BIG @ Sep 20 2007, 23:04) *
... predrasude su cudo ...

... i oduvek su bile jako oružje u promociji. Pitanje je naravno i koji je koncept „firme”? Ovakav stil, pažljivo medijski plasiran, je sasvim OK za zaposlenu japi populaciju koja se loži na zdrav život, ali i dalje mislim da nije najsrećnije rešenje za zagrižene bildere sa redovnom porcijom „pilulica” i još svačega.

U svakom slučaju bolje od ranijeg rešenja sa prosečnom fotkom Šarčeva i crvenim, loše uređenim tekstom.

P.S: Savet Ludekravice za font stoji.
MR.BIG
Slazem se ...... zaboravih da kazem ... posto sam i sam u tom poslu vise od deset godina, zagrizenim bodi bilderima i ne treba reklama ..... reklama je za sve nas ( opet predrasuda za japije ) u kojima postoji i trunka zelje da svom telu damo ono sto zasluzuje i pokusamo od njega da napravimo ono sto i treba da bude ...... TELO .... zdravo, snazno i lepo gradjeno .....

Probacu drugi font, hvala
MR.BIG
Veliki dan je dosao i puzzle su ugledale svetlost dana ......

I`m very happy

sanchezzo
Samo brate nisu na dobroj poziciji nikako! Niko na njih neće obratiti pažnju! laugh.gif Šta je ovo krenula golotinja na GD-u ovih dana! Neka, neka, nek' raja malo odmori oči! laugh.gif
talker
CITAT (MR.BIG @ Sep 28 2007, 13:46) *
Veliki dan je dosao i puzzle su ugledale svetlost dana ......

I`m very happy

laugh.gif tongue.gif biggrin.gif wink.gif
Lepa gooza, ali mnogo misicave noge...
MR.BIG
Pa fitness riba : )
madame
bolja mi je bela tj. postojeci oridzinale .. crna je kao za stop sida i te fore nekako mi je sport ipak vedrija strana zivota makar i bildovanje hhh
ja volim sport i rado ga posecujem u sportu je suuuperrr hh
dobro reklama
pozdrav
MR.BIG
Hvala madame smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.