CITAT (istankov @ Nov 28 2007, 16:09)

uživo ...
levi prednji točak sam smestio ispod svog sedišta, šoferšajbu sam izbacio na pokrivljenu haubu, vozačeva vrata su ulubljena i ne mogu da se otvore, a krov iznad vozača je postao harmonika. Pošto nisam mogao da nadjem adekvatno parking mesto, golf je skraćen za 1.5 m pa sada više liči na lupo nego na GII. Eh da, ima malo krvi po volanu koji je ostao u obliku znaka za beskonačnost, a maska je dobila posebne nove pukotine koje služe za efikasnije grejanje i hladjenje. Pošto sam najviše radio na levoj strani, desna strana je ostala prilično ispravna. Vrata sa te strane se otvaraju. Poseban efekat je dat na braniku, masci hladnjaka i farovima koji su doživeli plastične deformacije u vidu nestajanja ili totalnog uvrtanja... Tablica je ostala nekih 10 m sa desne strane u jarku ... Putnici su takodje dobili neke dizajnerske trikove po čelima i vratovima, a vozač po donjoj usni i nosu... Pošto su došli plavci i smestili me u hitnu, nisam uspeo da napravim fotke iako je kompletna foto oprema bila u gepeku...
Toliko o redizajniranju ovog Go*na Obloženog Limenom Folijom... Mante se ćorava posla.
hehe, evo moj golf, ispirisala me je ova prica...